Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

20% Early Booking 2020 στις γραμμές Αδριατικής με την ΑΝΕΚ LINES

early booking19Ισχύει για κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίου έως 29 Φεβρουαρίου 2020 για ταξίδι απλής μετάβασης ή ταξίδι μετ’ επιστροφής έως 31η Δεκεμβρίου 2020.

Ανκόνα: Η έκπτωση 20% Early Booking ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και στις εξής κατηγορίες ναύλων οχημάτων: οχήματα έως 6μ μήκος & έως 2μ ύψος , αυτοκίνητα με μπαγκαζιέρα οροφής πάνω από 2μ ύψος, ρυμούλκες έως 2,50μ μήκος & 2μ ύψος και μοτοσικλέτες. Δεν ισχύει στις κρατήσεις με τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».

Βενετία & Μπάρι: Η έκπτωση 20% Early Booking ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».

Εκδοθέντα εισιτήρια με την έκπτωση Early Booking δεν μπορούν να ακυρωθούν και οι ναύλοι δεν επιστρέφονται. Είναι ωστόσο δυνατό να γίνει αλλαγή στην ημερομηνία ταξιδιού ή αλλαγή στο δρομολόγιο. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ταξιδιού ή μετατροπής των εισιτηρίων σε ανοιχτής ημερομηνίας καθώς και σε περίπτωση αλλαγής δρομολογίου, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά τιμής μεταξύ της προσφοράς Early Booking και των αναγραφόμενων τιμών του καταλόγου για το/α εισιτήριο/α της κράτησης που έχει/έχουν μεταβληθεί.

Η έκπτωση ισχύει για κρατήσεις με ανοικτή ημερομηνία επιστροφής. Στην περίπτωση αυτή, η έκπτωση Early Booking παρέχεται μόνο στο σκέλος της αναχώρησης και όχι στο σκέλος της επιστροφής που έχει ανοιχτή ημερομηνία ταξιδιού.

Η έκπτωση ισχύει σε συνδυασμό με τις ετήσιες εκπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω με εξαίρεση την παιδική έκπτωση με την οποία δε συνδυάζεται.

Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

https://www.anek.gr/el/offer/early-booking-adriatic-routes/