Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

"DRY DOCK". Νέος σύγχρονος χώρος στάθμευσης, φύλαξης και συντήρησης σκαφών στο Λαύριο.

Βίντεο - Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

drydockΣε ένα νέο σύγχρονο χώρο, με υψηλές προδιαγραφές φύλαξης και στέγασης, μπορείτε να εμπιστευθείτε την φύλαξη των σκαφών σας. Τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι αποτέλεσμα προηγμένων συστήματων φύλαξης, καταγραφής και ειδοποίησης νέας γενιάς, φύλαξη όλο το 24ώρο από έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και των εγκαταστάσεων μας οι οποίες σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για υπηρεσίες στέγασης και φύλαξης σκαφών.

Παράλληλα όλες οι παρελκόμενες υπηρεσίες, ρυμούλκυσης, καθέλκυσης, ανέλκυσης κλπ σας εξσφαλίζουν ευχάριστες θαλάσσιες εμπειρίες χωρίς περιπέτειες εκτός θαλάσσης.

drydock2Υψηλό επίπεδο ασφαλείας στον χώρο μας 24 ώρες το 24ωρο. Βέλτιστη διαχείριση των συμβάντων με άμεσες και στοχευμένες ενέργειες.

Η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης επιτρέπει την πλήρη επιτήρηση της περιμέτρου του χώρου, ενώ η αξιοποίηση της τεχνολογίας Video Analytics βοηθά στην άμεση ανίχνευση οποιασδήποτε προσπάθειας παραβίασης.

drydock3Θα χαρούμε να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας ώστε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Διεύθυνση : Λεωφ. Μίκη Θεοδωράκη - Θέση Οξυγόνο - Λαύριο.
http://www.drydock.gr/el/
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. : 22920 27270 - 6987 753 660