Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σωτήρης Καλαμίτσης. Ταύρος στα υαλοπωλεία πολιτικών, δικαστών, τραπεζιτών και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

skalamitsis2Ο Σωτήρης Καλαμίτσης ανήκει σ' εκείνο το είδος των ανθρώπων, των επιστημόνων, των δικηγόρων, όπως θέλετε χαρακτηρίστε τον, που χαίρεσαι να συζητάς μαζί του. Χαίρεσαι γιατί πρώτον, και κυριότερον, ξέρει να ακούει. Γιατί όλοι μιλούν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Λίγοι όμως ξέρουν να ακούν.

Ήταν η τρίτη συζήτηση που είχα μαζί του σήμερα το πρωί στο γραφείο του on camera. Φαίνεται, τελικώς, ότι μόνο κατά την διάρκεια του Αυγούστου, που τα δικαστήρια είναι κλειστά, μπορεί κανείς να συζητήσει άνετα με ένα δικηγόρο. Και δεν είναι τυχαίο που και οι δύο προηγούμενες συζητήσεις μας έγιναν τον Αύγουστο του 2017 η πρώτη, τον Αύγουστο του 2018 η δεύτερη!

Είχαν μείνει κάποια "δέματα" που δεν είχαν παραδοθεί τη δεύτερη φορά και αποφασίσε να τα παραδώσει σήμερα ο Σωτήρης στους παραλήπτες τους μετά από δική μου προτροπή. Παραλήπτες με όνομα, επώνυμο και άρωμα συνταγματολόγων, πολιτικών, δικαστών και άλλων τινών, τους οποίους πάντοτε "στολίζει" καταλλήλως και κατά πώς τους αρμόζει ο συνομιλητής μου. Ακούστε τον.