Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο Αντιδήμαρχος Μεγίστης Δημ. Αχλαδιώτης μιλάει στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

dimitrisaxladiotisΟ Δήμος Μεγίστης ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας της κακής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου, όπως έκρινε η Δικαιοσύνη, από τον πρώην Δήμαρχο Παύλο Πανηγύρη. Μια καταδίκη εξ αιτίας της οποίας ο Παύλος Πανηγύρης εξέπεσε του αξιώματός του με τον Γιώργο Σαμψάκο να παίρνει τη θέση του.

Τον Δήμο διεκδίκησε στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές ο ανηψιός του πρώην Δημάρχου, και νυν Δήμαρχος, Γιώργος Σαμψάκος ο οποίος τις κέρδισε τελικώς εξασφαλίζοντας όμως τις 6 από τις 7 συνολικώς θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού οι δύο άλλες αντίπαλες παρατάξεις έχασαν μεν την εκλογική μάχη, κέρδισαν όμως και οι δύο μαζί την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο! Μια Πύρρειος νίκη η οποία ενδέχεται να επιφυλάξει εκπλήξεις στον Γιώργο Σαμψάκο και στην παράταξή του.

Ζήτησα να μιλήσω με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Γιώργο Σαμψάκο αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς ο Δήμαρχος επικαλέσθηκε ισχυρό πονοκέφαλο. Στη θέση του έστειλε τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Αχλαδιώτη με τον οποίο είχα μια σύντομη, σχετικώς, αλλά ενδιαφέρουσα συζήτηση επάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Καστελλόριζο.