Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σπουδαία εμφάνιση του ΝΟΠ στη Σύρο.

syrosregatta1Σπουδαία εμφάνιση για την αγωνιστική ομάδα Optimist του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στον αγώνα ‘International Sailing Regatta’ που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου από τις 12 ως τις 14 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στα πλαίσια του προγράμματος  «Erasmus –Sailing on Three Seas».   

Συμμετείχαν 50 σκάφη από τους Ναυτικούς Ομίλους Κω, Ρόδου, Κορωπίου, Πάρου, Αντιπάρου αλλά και από την Ισπανία - Tenerife Nautical Club  και την Βουλγαρία – Nautical Club Varna.  Στον όρμο του Φοίνικα πραγματοποιήθηκαν 10 ιστιοδρομίες με δυνατό άνεμο την πρώτη μέρα και μέτριο τις δύο επόμενες.

Οι 7 αθλητές του Ομίλου μας κατάφεραν να είναι στις 7 πρώτες θέσεις του πίνακα αποτελεσμάτων, ενώ συμμετείχε και η προ αγωνιστική ομάδα optimist που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Optimist - Γενική Κατάταξη:

syrosreggata2Ραγκούσης Στέφανος 1η θέση
Δαφερέρα Θεοδώρα 2η θέση
Κυπραίος Γιώργος 3η θέση
Καλακώνα Μαριαλένα 4η θέση
Σπανός Μάνος 5η θέση
Πούλιος Αντώνης 6η θέση
Ραγκούσης Σωτήρης 7η θέση

Optimist 11χρονα Αγόρια :

Κυπραίος Γιώργος 1η θέση
Πούλιος Αντώνης 2η θέση
Ραγκούσης Σωτήρης 3η θέση

Optimist -15χρονα Αγόρια :

syrosregatta3Ραγκούσης Στέφανος 1η θέση
Σπανός Μάνος 2η θέση

Optimist -15χρονα Κορίτσια :

Δαφερέρα Θεοδώρα 1η θέση
Καλακώνα Μαριαλένα 2η θέση    

Ευχαριστούμε θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου για την φιλοξενία και τις εταιρίες Blue Star Ferries, Golden Star Ferries και Hellenic Seaways για την προσφορά εκπτωτικών εισιτηρίων. Τέλος ευχαριστούμε τον προπονητή μας Παναγιώτη Ταγαρόπουλο.