Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αυτόνομη καταδυτική συσκευή επιφανείας "Power Dive".

Το αυτόνομο καταδυτικό σύστημα επιφανείας της Power Dive.Η "Power Dive" ιδρύθηκε το 1977 και θεωρείται ήδη η πλέον εξελιγμένη κατασκευάστρια εταιρεία καταδυτικού συτήματος επιφανείας (η παροχή αέρα γίνεται από την επιφάνεια). Η τεχνολογία της κατάδυσης με παροχή αέρα από την επιφάνεια έχει εξελιχθεί και δεν θυμίζει πλέον σε τίποτε την εποχή των μεταλλικών σκαφάνδρων και των δυσκίνητων στολών. Τώρα πια ακόμη και οι αρχάριοι δύτες μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία του βυθού μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Τα μοντέλλα της "Power Dive" είναι ιδανικά για ασφαλή και διασκεδαστική κατάδυση για όλη την οικογένεια, ταυτόχρονα όμως αποτελούν και το ιδανικό εργαλείο για την συντήρηση του σκάφους (καθαρισμός υφάλων), την τοποθέτηση αγκυροβολίου, την εκπαίδευση δυτών, τις θαλάσσιες επιστήμες και την έρευνα, την συντήρηση πισινών, την κατάδυση ατόμων με ειδικές ανάγκες κ.λπ.

Όλα τα μοντέλλα της "Power Dive" είναι ελαφρά, φορητά και λειτουργικά και διακρίνονται σ' αυτά που είναι μονίμως τοποθετημένα σε κάποια εξέδρα ή επάνω στο σκάφος, και σ' αυτά που επιπλέουν αυτόνομα και διατίθενται στην αγορά είτε με πετρέλαιο είτε με μπατταρία. Τα μοντέλλα που διατίθενται με μπατταρία είναι καταλληλότερα για ψυχαγωγική χρήση ενώ τα πετρελαιοκίνητα απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα :

"Megisti Blue"
Λεωφ. Γρηγ. Λαμπράκη 10, Γλυφάδα.
Τηλ. : 210 8948611, 8985234
e mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.