Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Με την επιλογή της αντικαταβολής η πληρωμή για την αδειοδοτημένη μουσική από την wav.gr!

Σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά ότι μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας για την αδειοδοτημένη μουσική μας ακόμη πιο εύκολα και γρήγορα!

Με την επιλογή της αντικαταβολής, η πληρωμή γίνεται απλούστερη και πιο άμεση από ποτέ, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι η τέλεια λύση για όσους προτιμούν την ασφάλεια και την ταχύτητα στις συναλλαγές τους. Δείτε τις τιμές μας και ολοκληρώστε την παραγγελία σας στο https://www.wav.gr/shop

Μάλιστα, για το υπόλοιπο του Νοεμβρίου 2023, τόσο η αποστολή των παραστατικών και της Βεβαίωσης Χρήσης Μουσικής, όσο και η αντικαταβολή, θα γίνονται χωρίς πρόσθετη επιβάρρυνση για τον τελικό χρήστη (δωρεάν μεταφορικά).

Εδώ είναι μερικά κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρει η συνδρομή μας:

- Απεριόριστη Πρόσβαση σε καθημερινά μεταβαλλόμενες ημερήσιες λίστες: Απολαύστε απεριόριστη πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή αδειοδοτημένης μουσικής, η αποκλειστική χρήση της οποίας σας απαλλάσσει από τους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων.

- Υψηλής Ποιότητας Ήχος: Η πλατφόρμα μας προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο με αλλαγές «crossfade» ανάμεσα στα κομμάτια, για να εξασφαλίσετε ότι ο εταιρικός σας ήχος είναι επαγγελματικός και εντυπωσιακός.

- 500 μουσικά κανάλια με την επιπλέον δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι, με μουσικές ζώνες και τα δικά σας διαφημιστικά μηνύματα.

- Πρόσβαση με VLC, Android Box, Sonos και οποιοδήποτε λογισμικό ή συσκευή χρησιμοποιεί λίστες M3U.

Με την επιλογή της αντικαταβολής, παίρνετε τη βεβαίωση και το τιμολόγιο στα χέρια σας την ίδια στιγμή που πληρώνετε. Δεν χρειάζεται να περιμένετε ή να ανησυχείτε για τυχόν καθυστερήσεις. Είναι γρήγορο, είναι απλό, είναι ασφαλές.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τη μουσική μας εντελώς δωρεάν για τρεις (3) ημέρες, για να δείτε πως θα αξιοποιήσετε το ρεπερτόριο μας στην επιχείρησή σας, χωρίς την παραμικρή υποχρέωση εκ μέρους σας, μέσω της φόρμας εδώ: https://www.wav.gr/free/

Μπορείτε να δείτε την AI παρουσίαση των υπηρεσιών μας, στο σχετικό βίντεο που ετοίμασε το Εργαστήριο Οπτικών & Ακουστικών Πρωτοτύπων της Εταιρείας μας: https://rdpvideos.b-cdn.net/wav_presentation.mp4