Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέα Εποχή στη Δημόσια Εκτέλεση Μουσικής από την WAV μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την καινοτόμο συνεργασία ανάμεσα στην πλατφόρμα WAV.gr και τον αμερικανικό όμιλο RadioPro LLC. Αυτή η συνεργασία επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο η μουσική διατίθεται και αναπαράγεται σε επαγγελματικούς χώρους.

Από σήμερα, στην πλατφόρμα WAV.gr, ξεκινάμε τη διάθεση των πρώτων 55 νέων καναλιών, στα οποία η μουσική αναπαράγεται από λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης (AI). Στην ηχογράφηση της μουσικής δεν εμπλέκονται μουσικοί και δεν δημιουργείται η παραμικρή απαίτηση καταβολής αμοιβών για τα συγγενικά δικαιώματα κατά τη δημόσια αναπαραγωγή των μουσικών έργων.

Αυτό το νέο μοντέλο διαθεσιμότητας μουσικής προσθέτει ακόμη ένα όπλο στη «φαρέτρα» των υπηρεσιών που παρέχει η ΚοινΣΕπ Hellenic Solution προς τους επαγγελματίες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η αποκλειστική αναπαραγωγή της μουσικής, στην οποία δεν υπάρχουν δικαιούχοι για τα συγγενικά δικαιώματα, σας απελευθερώνει πλήρως από τους εισπρακτικούς οργανισμούς συγγενικών δικαιωμάτων.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ιδανική για σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις που παίζουν χαμηλής έντασης μουσική στο υπόβαθρο τους, χωρίς την ανάγκη για φωνητικά.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τη νέα αυτή υπηρεσία και να απολαύσετε τη μουσική όπως δεν την έχετε ακούσει ποτέ πριν, δοκιμάζοντας ένα από τα κανάλια μας, το οποίο αναπαράγει χαλαρωτική μουσική – ambient:
AI Ambient Demo: https://www.wav.gr/ambientdemo/

Τα 400+ μουσικά μας κανάλια εκπέμπουν 24 ώρες την ημέρα, χωρίς διακοπές και δεν περιορίζονται σε ολιγόωρες λίστες. Ανάμεσα στα κομμάτια υπάρχουν αλλαγές crossfade για συνεχόμενη αναπαραγωγή μουσική, όπως θα δείτε και στο δοκιμαστικό κανάλι που σας προτείνουμε.

Χωρίς την παραμικρή υποχρέωση, επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας καλέσει την ώρα που εσείς επιθυμείτε, για να σας προσφέρει ιδέες και προτάσεις γύρω από τη δημόσια εκτέλεση μουσικής στην επιχείρησή σας.