Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Γαριδομακαρονάδα και σαλάτα με pesto στο "Υποβρύχιο" της Ηρακλειάς.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

ypovryxio2Το "Υποβρύχιο" της Ηρακλειάς δεν είναι βεβαίως... υποβρύχιο, αλλά ένα ιδιαίτερου χρώματος και φινέτσας εστιατόριο, ιδιοκτησίας του Νίκου Πράσινου, που βρίσκεται στον οικισμό του Αγ. Γεωργίου, 100 μόλις μέτρα απόσταση απ' το λιμάνι του νησιού.

ypovryxioΚάτι η φαντασία του ιδιοκτήτη, κάτι η μαεστρία της Λίας Σμυρνή στη μαγειρική, κάτι η πολύτιμη συνδρομή της Κατερίνας και του Βασίλη στην κουζίνα, κάτι ο εξυπηρετικός και ευγενικός Βαγγέλης, που καλύπτει το σερβίρισμα, έκαναν το "Υποβρύχιο" γνωστό και αγαπητό σε ντόπιους και επισκέπτες.

ypovryxio4Πολλά και ποικίλλα τα πιάτα που σερβίρονται, με κυρίαρχα τα "φρούτα της θάλασσας". Ριζότο με θαλασσινά, γαριδομακαρονάδες, ψάρια, ντόπια οκταπόδια και καλαμάρια, αλλά και εκπληκτικός μουσακάς, κεφτεδάκια, ντοματοκεφτέδες, ποικιλλία σαλατικών και, βεβαίως, επιδόρπια με βάση τα πιτάκια με μέλι, σοκολατόπιτα με παγωτό και άλλα.