Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Εγκαίνεια νέων γραφείων και κοπή πίτας της ΕΛ.Α.Ο. στο αεροδρόμιο Δεκελείας.

makrakisnikosΕπιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Χθες, Κυριακή 27 Ιανουαρίου, έγιναν τα εγκαίνεια των νέων γραφείων της "Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας" (EΛ.A.O.) στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Δεκελείας ενώ, συγχρόνως, το διοικητικό της συμβούλιο έκοψε και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία πολλών φίλων και μελών αεραθλητικών σωματείων από διάφορα μέρη της χώρας.

Παρών επίσης ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αεροπορίας κ. Μιλτιάδης Φακίτσας και ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού κ. Νικόλαος Τρεβλάκης.

lykaki2Την παράσταση έκλεψαν ο Βασίλης Πετίνης, με το αερόστατό του, και η εκπαιδεύτρια στο αλεξίπτωτο και Αντιπρόεδρος της ΕΛ.Α.Ο. Μαρία Λυκάκη, η οποία έπεσε από ύψος 5.000 ποδών και προσγειώθηκε με ακρίβεια στον χώρο της εκδήλωσης έχοντας στερεωμένη στο πόδι της μια τεράστια γαλανόλευκη.

petinisΑξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τα γραφεία της ΕΛ.Α.Ο. βρίσκονται πια στον φυσικό τους χώρο χάρις, κυρίως, στις προσπάθειες του Προέδρου της κ. Νίκου Μακράκη ο οποίος βρήκε αρωγούς στην προσπάθειά του αυτή, εκτός από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, πρόσωπα του πολιτικού κόσμου και της Πολεμικής Αεροπορίας.