Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αγορές από το e-shop των Marina Stores.

Πλοηγηθείτε στις ναυτιλιακές κατηγορίες 13.000 προϊόντων των Marina Stores - τώρα και online -  κάντε τις αγορές σας και δείτε τις προσφορές προϊόντων, πιο γρήγορα και πιο εύκολα στο http://www.marinastores.gr/

 
 Οι νέοι αεραγωγοί καμπίνας της Λάλιζας.Νέοι Αεραγωγοί Lalizas. Οι αεραγωγοί καμπίνας ανανεώνουν τον αέρα στο εσωτερικό του σκάφους σας όταν είναι ανοιχτοί. Ειδικά σφαιρίδια ωθούμενα από τα κύματα ή τη βροχή κλείνουν στιγμιαία τις διόδους του αεραγωγού και εμποδίζουν την είσοδο του νερού στο εσωτερικό του σκάφους σας. Οι αεραγωγοί καμπίνας κατασκευάζονται από πλαστικό και διατίθενται σε λευκό χρώμα.
 
Τιμή από 33,90 € με Φ.Π.Α.
 
Τα σωσίβια SOLAS '74 της Λάλιζας.Τα σωσίβια Lalizas SOLAS '74 είναι εγκεκριμμένα από  το Υπουργείο Ναυτιλίας για τον εφοδιασμό των εμπορικών πλοίων και των ιδιωτικών σκαφών. Κατασκευασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις SOLAS '74. Το παιδικό σωσίβιο έχει άντωση 55 Ν, των ενηλίκων έχει 95 Ν. Έχουν μέγιστο βάρος χρήστη από 0-55 κιλά στο παιδικό και πάνω από 55 κιλά των ενηλίκων.

Τιμή απο 7,78 € με Φ.Π.Α

Πορτολάνος σκαφών αναψυχής και Πανδέκτης Ναυτικών Γνώσεων Αρμενιστής. Πορτολάνος σκαφών αναψυχής και Πανδέκτης Ναυτικών Γνώσεων Αρμενιστής. Πορτολάνοι με πληροφορίες για θαλάσσιους κινδύνους, παρουσία επικίνδυνων ναυαγίων, αβαθών, υφάλων, κατασκευή νέων λιμενίσκων και μεταβολές λιμενικών έργων - νέους φάρους/φανούς και μεταβολές χαρακτηριστικών αυτών.

Τιμή από 90,00 € με Φ.Π.Α

Οι ηλιακοί αεραγωγοί ανανεώνουν τον αέρα μηχανικά αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια. Το φωτοβολταϊκό στο επάνω μέρος του αεραγωγού ενεργοποιεί τον ανεμιστήρα στο εσωτερικό του και επιτυγχάνει υψηλής απόδοσης εξαερισμό. Ειδικά σφαιρίδια ωθούμενα από τα κύματα ή τη βροχή κλείνουν στιγμιαία τις διόδους του αεραγωγού και εμποδίζουν την είσοδο του νερού στο εσωτερικό του σκάφους σας.

Τιμή από 90,00 € με Φ.Π.Α.

αεραγωγοί "24hours" είναι απολύτως αυτόνομοι και σας καλύπτουν ενεργειακά για τις ηλιόλουστες και μουντές μέρες του χρόνου. Λειτουργούν είτε με ηλιακή ενέργεια είτε με μπαταρίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας.  Στο εσωτερικό τους περιλαμβάνεται δυναμικό στροφείο το οποίο επιτρέπει την εισροή αέρα κινούμενο δεξιόστροφα και την εκροή αέρα κινούμενο αριστερόστροφα.

Tιμή από 120,00€ με Φ.Π.Α 
 
Σύστημα Franchising Marina Stores!
 
Πλούτος προϊόντων!
Πελατοκενρική φιλοσοφία!
Διεθνής υποστήριξη ομίλου!
Ετήσιος αναλυτικός κατάλογος!
Πρόγραμμα εκπαίδευσης!

Πληροφορηθείτε σήμερα! 
 
Ειδική προσφορά για τα νησιά, Χίο, Ψαρρά, Άνδρο, Οινούσσες, Κάλυμνο, Ικαρία, Κάρπαθο, Τήνο και Αστυπάλαια!  Εγγραφείτε τώρα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!  http://www.marinastores.gr/