Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η εταιρεία των Αφών Κουκά εξελίσσεται.

Aφοι ΚΟΥΚΑ: “Η εξέλιξη είναι σύμμαχος μας!”

Το κατάστημα των Αδελφών Κουκά.Η Αφοι ΚΟΥΚΑ ανανεωμένη, με μεγαλύτερη ποικιλία σκαφών (Zodiac, Quicksilver, Walker Bay, Honwave και Neptune), μηχανών (Evinrude, Johnson, Mercury, Honda, Suzuki,Yamaha) και ναυτιλιακών προϊόντων (ανταλλακτικά/αναλώσιμα) καθως και με την καλύτερη τεχνική υποστήριξη συνεχίζει τη πορεία της εδώ και 50 χρόνια στην έδρα της Λ. Αμφιθέας 44 στο Π.Φάληρο. Η έκθεση χωρίζεται  σε τρείς ορόφους παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στον πελάτη να βλέπει το σκάφος που επιθυμεί οποιαδήποτε στιγμή στη τελική του μορφή.

Ο χώρος του ισογείου.Η Αφοι ΚΟΥΚΑ έχοντας χρόνια στο χώρο της ναυτιλίας μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή του σωστού σκάφους. Ο προϊστάμενος πωλήσεων Δημήτρης Κουκάς καταφέρνει με τη πείρα χρόνων και τη λατρεία του για τα σκάφη να δημιουργέι ένα κλίμα σιγουριάς σε όλους τους πελάτες ώστε να τον εμπιστευθούν και να κάνουν το χόμπυ τους ευχάριστο και όχι κάτι που μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα.

Κινητήρες και φουσκωτά σκάφη.Η αγορά ενός σκάφους δεν είναι μόνο η σωστή επιλογή του αλλά η σωστή μηχανή και τα περιφερειακά προιόντα που είναι απαραίτητα. Η Αφοι ΚΟΥΚΑ σας δίνει τη δυνατότητα και την ευκολία να τα αναλάβει όλα, καθώς το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει στην υλοποίηση όλων των αναγκών σας. Η εταιρεία παρέχει επίσης τεχνικές υπηρεσίες και service.

Περισσότερα φουσκωτά σκάφη στους επάνω ορόφους.Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Αφοι ΚΟΥΚΑ στα τηλέφωνα 210-9424805 και 210-9423642. Ωστόσο μια βόλτα απο την έκθεση στη διεύθυνση Λεωφόρος Αμφιθέας 44, Παλαιό Φάληρο, είναι απαραίτητη για να αισθανθείτε το φιλικό περιβάλλον που επικρατεί και τη μεγάλη ποικιλία σκαφών.