Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέα προϊόντα και πρωτοβουλίες από την "Λάλιζας Α.Ε."

Γυαλιά Ηλίου Sea Ray.Γυαλιά ηλίου "SeaRay" (40909 - 40944)
Με τα γυαλιά "SeaRay" μπορείτε να χαρείτε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες όλη τη διάρκεια του έτους, και ταυτόχρονα να προστατέψετε τα μάτια σας από τον ήλιο. Τα γυαλιά "SeaRay" έχουν σκελετό κατασκευασμένο από πολυκαρμπονάτ (polycarbonate), ώστε να είναι ασφαλέστερα και πιο ανθεκτικά στα χτυπήματα από τα συμβατικά γυαλιά. Επίσης, οι ειδικοί τύποι φακού, polarized ή polycarbonate, που διαθέτουν τα γυαλιά "SeaRay", μπορούν να μειώσουν την αντηλιά και κατά συνέπεια την κούραση των ματιών, καθώς βελτιώνουν την καθαρότητα του οπτικού πεδίου και δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες. Τα γυαλιά "SeaRay" φέρουν έγκριση CE και UV400, η οποία σας εγγυάται κατασκευή υψηλής ποιότητας και υψηλή προστασία.
Τα γυαλιά ηλίου "SeaRay", επίσης, διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων για τους σκελετούς και τους φακούς, και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Έτσι, με τα "SeaRay" μπορείτε να έχετε ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα προστατευτικό ζευγάρι γυαλιών.
Τιμή ενηλίκων απο 28,90€ και παιδικό από 17,50€ με Φ.Π.Α
 
Ναυτιλιακή Σκούπα "Flow Thru", πολυχρηστική, κίτρινη - (70689)
 
Ναυτιλιακή σκούπα, κουβάς και τηλεσκοπικό κοντάρι.Η ναυτιλιακή σκούπα Flow Thru είναι ιδανική για σκούπισμα και καθάρισμα σε όλο το σκάφος. Εχει κατασκευαστεί με σύστημα Flow Thru, το οποίο με την προσθήκη του αντίστοιχου γάντζου (57344), επιτρέπει να περνάει νερό μέσα από το κοντάρι και τη σκούπα. Έτσι έχετε συνεχή ροή νερού ακριβώς στο σημείο που καθαρίζετε. Έχει μεγάλη αντοχή στον ήλιο, το αλάτι και τα απορρυπαντικά.
Τιμή 10,90€ με Φ.Π.Α
 
Υφασμάτινος Κουβάς - (99203)
Ο υφασμάτινος κουβάς είναι πολύ χρήσιμος στο σκάφος, διπλώνει και αποθηκεύετε πολύ εύκολα. Με διάμετρο 24εκ. , χωρητικότητα 8lt και ύψος 22εκ.
 
Τιμή 6,95€ με Φ.Π.Α
 
Τηλεσκοπικό Κοντάρι 'FlowThru' με υποδοχή για λάστιχο νερού-(57344)
 
· Κατασκευή από ανοδειωμένο αλουμίνιο.
· Υποδοχή για λάστιχο νερού.
· Διακόπτης ροής νερού.
 
Μήκος.........130 - 220 cm
Διάμετρος....2,5 - 3,2 cm
 
Τιμή - 16,90€   με Φ.Π.Α
 
Με φλάντζα στο καπάκι, μπλε, με ειδικούς χώρους για τα δολώματα, τις πετονιές σας και τους φελλούς. Με μήκος 21εκ. Πλάτος 18εκ. και ύψος 10,5 εκ.
 
Τιμή  6,30€ με Φ.Π.Α
Σχοινιά για πολλαπλές χρήσεις.
 
Σχοινιά πολλαπλών χρήσεων.Σχοινί δεσίματος μπαλονιών, διπλής πλέξης, με θηλιά Polyester,  (90812-90814)
μαύρο σε διάφορες διαμέτρους και χιλιοστά.
Τιμή από 2,89€ με Φ.Π.Α.
 
Σχοινί πρόσδεσης, διπλής πλέξης, με θηλιά Polyester, (90815-90824)
μαύρο σε διάφορες διαμέτρους και χιλιοστά.
Τιμή από 4,99€ με Φ.Π.Α.
 
Σχοινί αγκυροβολίου, τρίκλωνο, διπλής στρέψης, με θηλιά & ροδάντζα, (90825-90842)
Polyester, άσπρο ή μπλε σε διάφορες διαμέτρους και χιλιοστά.
Τιμή από 6,49€ με Φ.Π.Α.
Σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ασφάλειας πάνω στο Σκάφος
H Lalizas & MARINA Stores χορηγοί στα
σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ασφάλειας πάνω στο Σκάφος σε συνεργασία με την Ε.Ν.ΑΚ και το Ortsa.gr
 
Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών.Την Παρασκευή 15 Μαΐου στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης  και σε συνεργασία με την Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία και το Ortsa.gr,  ο Όμιλος Lalizas  στήριξε τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Ανοιχτής Θαλάσσης του Πόρτο Ράφτη. Με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στο Σκάφος» το σεμινάριο είχε ως σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των ανθρώπων που ασχολούνται με το υγρό στοιχείο είτε ερασιτεχνικά, είτε ημιεπαγγελματικά πάνω στις πρώτες βοήθειες που είναι απαραίτητες και πολύτιμες για όλους μας.
 
Η Lalizas στήριξε ως χορηγός με έναρξη τις 15 Μαΐου 2009 στον Ι.Ο.Α Πόρτο Ράφτη το πρώτο σεμινάριο και θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια αυτή σε μια σειρά σεμιναρίων που θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο σε πάνω από 30 Ναυτικούς και ιστιοπλοϊκούς ομίλους στην Ελλάδα.
 
Στο σεμινάριο παραβρέθηκε ο διευθυντής Μάρκετινγκ του ομίλου κ. Σπύρος Σπίνουλας, ο οποίος τόνισε την σημασία της προσπάθειας αυτής, ενημέρωσε τους ιστιοπλόους για την Lalizas και τα προϊόντα των MARINA Stores δίνοντας τους το κατάλογο λιανικής 2009 και κλήρωσε δώρα στους μαθητές.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ortsa.gr & www.enak.gr