Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τίμος Χατζηλαγός. Ένας ξεχωριστός Σαμιώτης κεραμίστας που όταν ξεκίνησε δεν είχε ιδέα από κεραμική!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

timos.xatzilagos2Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς, βλέποντας αυτά που φτιάχνει στο εργαστήρι του ο Τίμος Χατζηλαγός, στο χωριό Κουμαραδαίοι της Σάμου, ότι όταν το εγκαινίασε δεν είχε ιδέα από κεραμική τέχνη!

Είναι προφανές ότι ο Τίμος έχει οδηγήσει την κεραμική τέχνη σε άλλο επίπεδο. Γνώστης της κεραμικής ιστορίας της Σάμου εφαρμόζει τις τεχνικές των αρχαίων προγόνων μας στην αδιαβροχοποίηση των πήλινων σκευών, ενώ προσθέτει εικαστικές και ανάγλυφες παραστάσεις στα έργα του παίρνοντας στοιχεία και από την Ιαπωνική τέχνη Ρακού.

timos.xatzilagosΈχει εκθέσει έργα του σε εκθέσεις του εξωτερικού και έχει εισπράξει τα ευμενή σχόλια και τον θαυμασμό του κοινού και των συναδέλφων του.

Τίμος Χατζηλαγός

Κουμαραδαίοι, Σάμος - e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. : 22730 41176 - 6975 607 521

Ευχαριστούμε την εταιρεία "BLUE STAR FERRIES" που μας έδωσε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να ταξιδεύσουμε στα νησιά του Αιγαίου.

Δείτε το βίντεο της συζήτησής μου με τον Τίμο Χατζηλαγό εδώ :

https://www.youtube.com/watch?v=84tVDXZigdk