Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ομιλία της κας Χαρίκλειας Μητρούδη στο "Δ' Διεθνές Συνέδριο Δημιουργική Γραφή" με θέμα την αναφορά των Ελλήνων ποιητών στα δένδρα και τα δάση.

Κάμερα - Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

xarikliamitroudiΣτο πλαίσιο του "Δ' Συνεδρίου Δημιουργική Γραφή", που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Φλώρινας από 12 μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2019, η κα Χαρίκλεια Μητρούδη, μια ευαισθητοποιημένη πολίτης που ζει και εργάζεται στη δυτική Μακεδονία και έχει κάνει σκοπό της ζωής της την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία των δασών, εκφώνησε ομιλία με τίτλο "Έλληνες Ποιητές τιμούν στο έργο τους τα Δάση και τα Δένδρα".

Με την κα Μητρούδη είχα την ευκαιρία και την τιμή να συνομιλήσω αμέσως μετά το πέρας της ομιλίας της. Κύριο θέμα της συζήτησής μας τα δάση και η επιτακτική ανάγκη να προστατευτούν από τους εμπρησμούς, τη ρύπανση και την καταστροφή.

Η κα Χαρίκλεια Μητρούδη είναι μια γυναίκα με περίσσευμα ψυχής που προσπαθεί να περάσει στον κόσμο την αγωνία της για την καταστροφή των ζωογόνων δασών και τις τρομερές συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η καταστροφή για τη ζωή των ανθρώπων και την επιβίωση του πλανήτη.

Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σύντομα το βίντεό της συνομιλίας μας η οποία έχει νομίζω εξαιρετικό ενδιαφέρον.