Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η χωρίς αιδώ κλοπή των πνευματικών δικαιωμάτων μου απ' τον ΑΝΤ1 συνεχίζεται!

Ευλόγως διαμαρτύρεται και καταγγέλλει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

eirini5Η περσινή προκλητική κλοπή των πνευματικών μου δικαιωμάτων απ' τον ΑΝΤ1, σε βίντεο που προεβλήθη στην πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με τίτλο "Καλημέρα Ελλάδα" και θέμα την Κίναρο, συνεχίζεται με αφορμή την πρόσφατη τριήμερη "εξαφάνιση" της Ειρήνης Κατσοτούρχη-Θηραίου.

Παρά την κατάθεση αγωγής εκ μέρους μου (θα εκδικαστεί εφέτος), οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, μαθημένοι προφανώς στην παράνομη οικειοποίηση ξένης πνευματικής ιδιοκτησίας, υπέκλεψαν και πάλι το βίντεο της Κινάρου αλλά αυτή τη φορά ήταν πιο "προσεκτικοί" και συγχρόνως πιο προκλητικοί. Κάλυψαν εντελώς το λογότυπο του site μου (Rib and Sea) με την ένδειξη "ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1" (!!!) και τον τίτλο της ταξιδιωτικής εκπομπής μου "Σε φόντο γαλάζιο" με θολούρα! https://www.youtube.com/watch?v=9ad0zhUg-wM

Έχει καταντήσει πλέον αηδία αυτή η τακτική των "μεγάλων" τηλεοπτικών σταθμών να κλέβουν τον κόπο και τα πνευματικά δικαιώματα κάποιων ελεύθερων δημοσιογράφων, φωτογράφων και εικονοληπτών και να τα παρουσιάζουν σαν δική τους παραγωγή και πρέπει κάποτε να σταματήσει!

Και ενώ το κράτος αδιαφορεί για την ύπαρξη της Ειρήνης Κατσοτούρχη, στερώντας της τα βασικά αγαθά για την επιβίωσή της, σπαταλώνται μεγάλα ποσά για την κινητοποίηση εναέριων και πλωτών μέσων στον βωμό της "ενημέρωσης" και ενός υποκριτικού ενδιαφέροντας!