Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο πρώην μηχανικός ελικοπτέρων Σταύρος Αγγελιδάκης τοποθέτησε στο camper μου αεροσυμπιεστή... εκτός τεχνικών προδιαγραφών!

Επιμέλεια :Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

aerosympiestis2Θα θυμάστε σίγουρα τον απίστευτο Σταύρο Αγγελιδάκη, πρώην μηχανικό ελικοπτέρων, που βρήκε, στα σκουπίδια σχεδόν, ένα παλιό camper και το έφτασε στο σημείο με τις τεχνικές παρεμβάσεις του να το ζηλεύουν ακόμη και κάτοχοι σύγχρονων και πανάκριβων αυτοκινούμενων. https://www.ribandsea.com/campers/texnika-themata/4823-apistefti-anakataskevi-kai-veltiosi-paratimenou-kai-trisathliou-aftokinoymenou-ap-ton-mixaniko-elikopteron-stayro-aggelidaki.html

Ε λοιπόν, ο Σταύρος βλέποντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τον αεροσυμπιεστή που φούσκωνε τις αερόσουστες στο Hymer, αλλά είχε τινάξει τα πέταλα, υποσχέθηκε να εγκαταστήσει στο camper μου έναν αεροσυμπιεστή ανάλογο με αυτόν που είχε εγκαταστήσει στο δικό του.

Πέρασε το καλοκαίρι, εγώ συνέχιζα να ψάχνω πρατήρια καυσίμων για να φουσκώσω τις αερόσουστες προτού επιβιβαστούμε στα καράβια, αρνούμενος πεισματικά να αντικαταστήσω τον πανάκριβο αναξιόπιστο αεροσυμπιεστή που είχε τινάξει τα πέταλα και ήταν απαράδεκτα τοποθετημένος από κάποιον "ειδήμονα". Και για να μην παρεξηγηθώ, τις αερόσουστες και τον αεροσυμπιεστή στο αυτοκινούμενο που αγόρασα μεταχειρισμένο το 2012, δεν είχε τοποθετήσει το τεχνικό συνεργείο του αντιπροσώπου της Hymer στην Παλλήνη, αλλά κάποιος "ειδήμων τεχνικός" άλλου αντιπροσώπου, το όνομα του οποίου για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρω. Ξέρει πάντως αυτός...

Ο Σταύρος κράτησε την υπόσχεσή του και προχθές με κάλεσε να πάω με το αυτοκινούμενο στο εργαστήριό του. Τι έγινε εκεί; Δείτε βήμα προς βήμα τις κινήσεις που έκανε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Εγώ πάντως του βγάζω το καπέλο γιατί σε πείσμα όλων αυτών των "ειδικών" που μιλούν για "τεχνικές προδιαγραφές" και "by the book" επισκευές και τοποθετήσεις, ο Σταύρος Αγγελιδάκης κάνει πάντοτε ένα βήμα μπροστά επιστρατεύοντας την πείρα και τις γνώσεις του και επιτυγχάνοντας αποτελέσματα που ξεπερνούν κατά πολύ τις τεχνικές προδιαγραφές κάποιων κατασκευαστών και των αντιπροσώπων τους!