Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Unboxing στον απίστευτο ναυτιλιακό εξοπλισμό, χορηγία της EVAL-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ για το ταξίδι στην Ευρώπη!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

bucketΗ θετική ανταπόκριση της εταιρείας ΕΒΑΛ-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ στο αίτημά μου για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας να επιχειρήσουμε το καλοκαίρι του 2024 ένα ταξίδι 6.000 περ. ν. μιλίων στην Ευρώπη, με εξέπληξε πραγματικά!

Χάρη στη γενναιοδωρία και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΑΛ κ. Γιώργος Βαλλιανάτος, αλλά και στην απίστευτη σοβαρότητα, ευαισθησία και υπευθυνότητα της υπαλλήλου τπου τμήματος marketing κυρίας Όλγας Δημοπούλου, κατέφθασαν στο ναυπηγείο της Laser Ribs των Ηλία και Γιώργου Καρρά τέσσερα κιβώτια που περιέχουν όλο τον ναυτιλιακό εξοπλισμό (και όχι μόνο) που είναι απαραίτητος για ένα τέτοιο ταξίδι.

Από μπάκετ ανακλινόμενα καθίσματα κυβερνήτη-συγκυβερνήτη και υδραυλικό τιμόνι, μέχρι συρόμενη βάση βοηθητικής μηχανής και αυτόματα σωσίβια! Από βάσεις μπαταριών, αδιάβροχο ραδιόφωνο και αδιάβροχα ηχεία, μέχρι υποβρύχια φώτα, προπέλα inox και τιμόνι πολυουρεθάνης! Από καλώδια και ντίζες χειριστηρίου, μέχρι ηλεκτρικό πίνακα, δέστρες και ηλεκτρικό φλοτέρ!

seafirstΚαι βέβαια πορτάκια ταμπουκιών, πρεσσοστατική αντλία, πλαφονιέρες, πλήρες σετ για ντους, πτυσσόμενη σκάλα μπάνιου, ανοξείδωτες χειρολαβές, κόρνα, υδατοπαγίδα, μέχρι μπαλόνια για την εξασφάλιση της εφεδρικής πλευστότητας του σκάφους, εστία γκαζιού για το μαγείρεμα, εύκαμπτο ηλιακό ντους, μοκέτα καταστρώματος, inverter 12/220 - 600 W, φαρμακείο Solas και άλλα πολλά!

Αυτές τις ημέρες ο εξοπλισμός τοποθετείται επάνω στο σκάφος και αμέσως μετά θα τοποθετηθούν οι κινητήρες της Tohatsu.

Όλη αυτή η απίστευτη ανταπόκριση της EBAL έρχεται σε πλήρη αντίθεση με κάποιους πρώην χορηγούς και "φίλους" οι οποίοι, για τους δικούς τους λόγους, υπαναχώρησαν και δεν έδωσαν τον εξοπλισμό που είχαν υποσχεθεί. Δεν πειράζει. Πάντοτε θα υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν σε σένα και αυτοί που σε μάχονται και σε αντιπαθούν, άγνωστο γιατί.

ΕΒΑΛ - ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ
https://www.eval.gr/
Θέση Τζαβερδέλλα, 13341 - Τ.Θ. 46021, Άνω Λιόσια
Tηλ.: 210 5590872-6
e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.