Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τελετή εγκαινίων του 18ου East Med Yacht Show 2019 στο Ναυτικό Μουσείο Πειραιά.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

douroymoralisΜε Χολυγουντιανή μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκαν χθες στον χώρο μπροστά απ' το Ναυτικό μουσείο του Πειραιά τα εγκαίνια του 18ου East Med Yacht Show. Σημειώνεται ότι το "Rib and Sea" είναι ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας της φετινής εκδήλωσης.

Παρόντες ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Φώτης Κουβέλης, σύσσωμη η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, που εορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ιωάννης Μώραλλης, η brelokΠεριφεριάρχις Αττικής κυρία Ρένα Δούρου, ο Πρόερδος της ΕΠΕΣΤ κ. Αντώνης Στελιάτος, ο κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ν.Δ. και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Δήμαρχος Κεφαλληνίας κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Χαράλαμπος Καρίμανης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Κορκίδης, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κυρία Γεωργία Καραστάθη, κ εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του cocktailΣΕΤΕ κ. Γιώργος Βερνίκος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, η Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου κυρία Παλούμπη Αναγνωστοπούλου Αναστασία, ο εκπρόσωπος του Ναυτικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Αλεξανδράτος, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος κ. Σταμάτιος Ράπτης και οι κ.κ. Άρης Αρβανιτάκης, Αντώνης Ψαρόμπας και Νικόλαος Μόσχος των εταιρειών Phoenix Registry, της εταιρείας πετρελαιοειδών ΑΡΓΩ Α.Ε. και του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών αντιστοίχως.

logorasΜετά τις σύντομες ομιλίες των ανωτέρω, η κυρία Ρένα Δούρου έκοψε την κορδέλλα των εγκαινίων του 18ου East Med Yacht Show ενώ στη συνέχεια ακολούθησε θεματικό χορευτικό show και cocktail party στον προβλήτα Α΄ της Μαρίνας Ζέας, με τα βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό του Πειραιά στο κλείσιμο της εκδήλωσης, την οργάνωση και τον συντονισμό της οποίας έχει η "TRINITY EVENTS"

Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό το Σάββατο 11, την Κυριακή 12 και την Δευτέρα 13 Μαίου 2019.