Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Έκθεση Boat and Fishing 2019. Σύντομη περιήγηση με Go Pro 7

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

boatandfishing19Αξιοπρεπής και αυτόν τον χρόνο η "BOAT AND FISHING" και μεγαλύτερη σε έκταση από κάθε άλλη φορά, σε πείσμα της οικονομικής κρίσης που δεν λέει να μας εγκαταλείψει.

aegeanΠολύς ο κόσμος σήμερα (Σάββατο), που περίμενε στην ουρά για να κόψει εισιτήριο και να πλημμυρίσει τους χώρους της έκθεσης κάνοντας τη βιντεοσκόπηση mission impossible! Και ως συνήθως μου έκαναν εντύπωση κάποια εκθέματα. Άλλα που έκαναν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά, όπως το πρωτοποριακό ποδήλατο θαλάσσης του Ηλία Κουτσάκη, για το seabiοποίο έκανα νωρίτερα ένα ξεχωριστό μικρό αφιέρωμα https://www.ribandsea.com/boats/boatsshow/3971-neo-protoporiako-ilektrokinito-podilato-thalassis-sea-bi.html και ο φακός που δεν έχει μπαταρίες αλλά ανάβει όταν... βραχεί! Άλλα πάλι που έχουν μεν εμφανιστεί σε προηγούμενη έκθεση αλλά είναι πάντοτε εντυπωσιακά. Όπως η 200 ίππων εξωλέμβια της "OXE" που καίει πετρέλαιο, ας πούμε, και η μηχανοκίνητη σανίδα!

fakosΚατά τα άλλα, ο διοργανωτής της έκθεσης και εκδότης του περιοδικού "Boat and Fishing" Γιώργος Πολυχρονίου έδειχνε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του ενώ μου ανακοίνωσε και την δημιουργία της αγγλικής δίμηνης έκδοσης του ηλεκτρονικού "Boat and Fishing International" που σκοπό θα έχει να υποστηρίξει και να προβάλλει στο εξωτερικό τους Έλληνες κατασκευαστές σκαφών. Μια καλή σίγουρα κίνηση η οποία πιστεύω ότι θα είναι προς όφελος του κλάδου.

dieseloutboard poweredwindsurf trygons2 laser499b