Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αναπνέει ακόμη!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

suzuki350Το Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, εδώ και εννέα χρόνια, μετά το ξεπούλημα της χώρας στο Καστελλόριζο από έναν κρετίνο, προδότη και απατεώνα συγχρόνως πρωθυπουργό, με το οποίο ξεπούλημα ενέπλεξε και τραυμάτισε θανατηφόρα τη χώρα, γενικότερα, και τον χώρο της θάλασσας ειδικότερα. Οι προσπάθειες ανάνηψης, που καταβάλλει έκτοτε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του tohatsu.propane"ΣΕΚΑΠΛΑΣ" και της "EXPO ONE", είναι βεβαίως αξιέπαινες με την επιβίωση του ασθενούς μέχρι σήμερα να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι της γενιάς μου κακόμαθαν στη θέα όμορφων ναυτικών εκθέσεων, με αποτέλεσμα να στεκόμαστε τώρα όλοι με αμηχανία μπροστά σ' αυτή την κατάσταση. Αδυνατώ λοιπόν να σχολιάζω τα ίδια και τα ίδια, περιοριζόμενος κάθε φορά σε απλή περιγραφή των ίδιων σκαφών και των ίδιων κινητήρων.

laser499Ανάμεσα στα ελάχιστα πάντως νέα εκθέματα της φετινής έκθεσης, η οποία άνοιξε τις πύλες της χθες (Πέμπτη 23 Νοεμβρίου) στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, ήταν η 400άρα Racing της MERCURY, την οποία η αντιπροσωπεία δίνει με εγγύηση 5 ετών, η βοηθητική εξωλέμβιος... προπανίου της TOHATSU και η 350άρα της SUZUKI, τα αποκαλυπτήρια της οποίας έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος, κατά την προσφιλή τακτική όλων ανεξαιρέτως των Υπουργών που κόβουν κορδέλλες στις ναυτικές εκθέσεις, ήλθε, έκανε δημόσιες σχέσεις, μοίρασε υποσχέσεις και απήλθε. Αν δει πάντως κάποιος να υλοποιείται μία έστω από τις υποσχέσεις του, να μου το πει και εμένα για να του ζητήσω συγγνώμη που τον αμφισβήτησα...