Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Boat & Fishing Show. Αυλαία για τη μεγαλύτερη Γιορτή της Θάλασσας!

Αυλαία για την επιτυχημένη έκθεση Boat & Fishing 2015Είμαστε το λιγότερο ενθουσιασμένοι για τα αποτελέσματα της δεύτερης Boat & Fishing Show - Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος!

Είχαμε έναν ξεκάθαρο στόχο και αυτή τη χρονιά, ποιοτική συμμετοχή εκθετών που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούσαν να περιηγηθούν σε έναν μεγάλο άνετο χώρο, να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες και βέβαια να επιμορφωθούν από σεμινάρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου.

Το ιδιαίτερα θετικό κλίμα έδωσε το σωστό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες και αισιόδοξες προοπτικές, αλλά το σημαντικότερο όλων ήταν ότι αποτέλεσε πραγματικά μία ευκαιρία να βρεθούν από όλη την Ελλάδα άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία και την αυτόνομη κατάδυση.

Οι χορηγοί της έκθεσης. Μεταξύ αυτών και το Rib and Sea που έλαμψε... με την απουσία του. Διπλάσια σε μέγεθος και επισκεψιμότητα από την περσινή χρονιά, έδειξε ξεκάθαρα τη δυναμική, δικαιολογώντας απόλυτα το τίτλο της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ αλλά και πιο ολοκληρωμένης Θαλασσινής έκθεσης με τρεις βασικούς άξονες, το Σκάφος, το Ψάρεμα και το Θαλάσσιο Τουρισμό, σε αριθμό περιπτέρων ρεκόρ για τον κλάδο.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε σε έναν χώρο τριών επιπέδων, το συνολικό εμβαδόν ξεπέρασε τα 9.500 τμ. κάλυψης, έκταση που έχει να καλυφθεί από το Ναυτικό Σαλόνι του 2011.

Θέλοντας να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις, επιλέξαμε το σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή θέση στη καρδιά της Αθήνας σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο (Έξοδος Δύο εκθέσεις σε μία. Φαίνεται πως η συνταγή πέτυχε! Αττικής Οδού, κοντινός σταθμός ηλεκτρικού, πολλές γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν από πολλές περιοχές της Αθήνας). Επιπλέον μισθώσαμε λεωφορείο ενώνοντας το εκθεσιακό με το σταθμό Νερατζιώτισσα ανά 20 λεπτά και παρείχαμε άνετο και δωρεάν parking στο εμπορικό κέντρο AVENUE.

Η έκθεση Boat & Fishing Show πλαισιώθηκε από την Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός, τη πρώτη εξειδικευμένη έκθεση που αφορά τις Διακοπές με σκάφος, Αυτόνομη κατάδυση, Θαλάσσια σπορ και τον Αλιευτικό τουρισμό που παραμένει ο ανεκμετάλλευτος θησαυρός της χώρας μας.

Οι θετικές κριτικές και ο ενθουσιασμός από εκθέτες και επισκέπτες αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση!

Ευχαριστούμε όλους τους εκθέτες που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μία χρονιά, να καλωσορίσουμε όσους φέτος για πρώτη φορά "μπήκαν" στη παρέα μας!

Ραντεβού την Άνοιξη του 2016!

Boat & Fishing Show 2015 | Sea & Tourism Expo

Σχόλιο "Rib and Sea".

Φίλε Γιώργο Πολυχρονίου,

Συμμερίζομαι τη χαρά και τον ενθουσιασμό σου και συγχαίρω εσένα και τους συνεργάτες σου για την επιτυχία της έκθεσης που για δεύτερη εν συνεχεία χρονιά διοργανώσατε στο Hellexpo. Λυπάμαι, ωστόσο, γιατί καταστάσεις ανώτερες των δυνάμεών μου, μού στέρησαν την ευκαιρία να δω την έκθεση από κοντά και να κάνω το δικό μου ρεπορτάζ, δεδομένου ότι το "Rib and Sea", μετά από δική σου πρόταση, ήταν ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας της έκθεσης. Όπως όμως γνωρίζεις, με τις ημερομηνίες της έκθεσης συνέπεσε η Αποστολή Αγάπης στα Ψαρρά, που διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν από κοινού ο "Ναυτίλος" και οι "Γιατροί του Κόσμου". Ήταν αδύνατον, όπως καταλαβαίνεις, να απουσιάσω από αυτή την εκδήλωση αγάπης του συλλόγου που ίδρυσα το 2003, μολονότι αντιμετωπίζω ένα αρκετό σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πιστεύω, άλλωστε, ότι αυτές οι Αποστολές Αλληλεγγύης, εκτός της συναδελφικότητας, της σύμπλευσης, της καλής παρέας και της διάχυσης των ναυτικών γνώσεων, αποτελούν τον αποχρώντα λόγο ύπαρξης ενός μη κερδοσκοπικού θαλασσινού σωματείου όπως είναι ο "Ναυτίλος.

Εύχομαι σε σένα και τους συνεργάτες σου καλό "Boat & Fishing" 2016!

Ιωσήφ Παπαδόπουλος