Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

«Δεν ξέρετε με τί λαό έχετε μπλέξει!»

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

tsepinokioΤη θυμάμαι αυτή την ατάκα του Αλαίκσοις από το 2012 ή 2014, αλλά δεν μπορώ να την εντοπίσω, όσο κι’ αν έψαξα στο διαδίκτυο. Ήταν τότε που προειδοποιούσε τους δανειστές για το κακό που θα τους έβρισκε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.   

Πόσο δίκηο είχε.  Είμαστε τελικά ένας λαός περίεργος. Κάνουμε τις μεγαλύτερες μαλακίες, ψηφίζουμε τις τηλεμούρες, αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ αυτούς που μας φλόμωσαν στο ψέμμα, που είχαν μία αλαζονεία άμετρη και αδικαιολόγητη, που άλλα [έλεγαν πως] πίστευαν και άλλα έκαναν, που λοιδορούσαν ως φασίστα, ρατσιστή, ομοφοβικό, θρησκόληπτο κάθε φυσιολογικό άνθρωπο γαλουχημένο με τις ελληνοχριστιανικές  αξίες και παραδόσεις.

Δεν δεχόμαστε ως ειλικρίνεια την παραδοχή της δήθεν αυταπάτης. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για απάτη. Δεν ανεχόμαστε τις αλητείες του Ρουβίκωνα και τις καθημερινές μάχες των αναρχοαυτόνομων δήθεν αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων με τα ΜΑΤ. Απεχθανόμαστε τους ξενόφερτους ληστές των ΑΤΜ και τους μπουκαδόρους που ληστεύουν με αγριότητα ανήμπορους και ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους.     

Δεν ανεχόμαστε τη χλεύη του Λουκά της 17Ν που θέλει να βολτάρει στους τόπους των εγκλημάτων του.      
Είμαστε πονόψυχοι και φιλόξενοι και φέρουμε αγόγγυστα το βάρος των λαθρομεταναστών που καλωσόρισε στη χώρα η κερα-Τασία και οι δικαιωματιστές και αλληλέγυοι του πρωκτού.  

Δείχνουμε  πως έχουμε τεράστια υπομονή, αλλά όποιος υπερβαίνει τα εσκαμμένα, τιμωρείται. Εξ ου και επιβραβεύσαμε τον αγωνιστή τής ζωής Κυμπουρόπουλο στέλνοντας στον αγύριστο το alter ego του  θρασύτατου και αμετροεπούς τραμπούκου Πολάκη και του Καρανίκα.

kapsohasΑν η ΝΔ είχε κάποιον πιο στιβαρό αρχηγό, η διαφορά στις προχθεσινές ευρωεκλογές θα ήταν 19,30% και όχι 9,30%. Έστω και έτσι, όμως, ο λαός δεν τσίμπησε με τα κατοστάρικα που μοίραζε η αριστερά τής απάτης και με τις μπούρδες που συνειδητά εκτόξευαν οι στρατευμένοι ανεγκέφαλοι κονδυλοφόροι της ως ο συνονόματός μου (φωτο)

Και φυσικά δεν μάσησε ακούγοντας τούτες τις αερολογίες:

Αλέξης Τσίπρας: Είναι μέρα ευθύνης των πολλών
Κ. Μητσοτάκης: Αύριο ξημερώνει μία νέα, φωτεινή μέρα για τη χώρα
Γεννηματά: Σήμερα οι πολίτες αλλάζουν σελίδα σε Ευρώπη και Ελλάδα
Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός να κάνει την επιλογή που θα τον βοηθήσει να δυναμώσει τη φωνή του
Σ. Θεοδωράκης: Για να γεννηθούμε, ένα σπερματοζωάριο δεν δείλιασε
Π. Καμμένος: Εύχομαι να εκλεγούν οι πιο έντιμοι
Παυλόπουλος: Να δείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε
Νάσος Ηλιόπουλος: Να ζωντανέψουμε τις γειτονιές της Αθήνας
Β. Λεβέντης: Να τιμωρηθούν όσοι ψήφισαν Πρέσπες
Νοτοπούλου: Οι Θεσσαλονικείς γυρίζουν την πλάτη στο παρελθόν Σγουρός: Να μην παίρνουμε αψήφιστα την επιλογή περιφερειάρχη
Π. Γερουλάνος: Ψηφίζουμε για δήμο, όχι για κόμματα
Πατούλης: Μέσα από έργο θα προχωρήσουμε μπροστά
Κ. Μπακογιάννης: Να κάνουμε μία νέα αρχή για μία πόλη που μας συμφιλιώνει

Go back Mister Alexis!
Πραγματικά περίεργος λαός!
Να έλθει το επόμενο τσιράκι, με την ελπίδα ότι κάτι ίσως αλλάξει*. Αυτή η κουφάλα δεν πεθαίνει ποτέ! Τη λένε Ελλάδα!

Απαιτείται, βέβαια, εγρήγορση! Κυκλοφορούν Καψώχηδες, Αντώναροι, Κου[ν]τουράδες, Παπακώστες, Αρβανίτες, Πετσίτηδες, Καρανίκες και άλλα μπουμπούκια, όπως ο συναγωνιστής τού Καψώχα Βαξεβάνης που εξαντλεί τη σοβαρότητά του σε διαπιστώσεις τύπου: «Λυτρωτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική καριέρα του Τσίπρα μόλις αρχίζει». Εφάμιλλες της διαπίστωσης ότι μυστικές δημοσκοπήσεις έδειχναν την παραμονή των εκλογών να κλείνει η ψαλίδα στο 1,5%. Τί άλλο μου μέλλει ν’ ακούσω Θεέ μου!

Και όλα τούτα επειδή

tsortsilstalin

 

 

 

 

Για να μην αυτοπαραμυθιαζόμαστε!

*http://makpress.blogspot.com/2015/09/20092015.html
https://www.ribandsea.com/articles/3538-syggnomi-ivan-syggnomi-betty.html
https://www.ribandsea.com/articles/3077-me-258-ek-15-000-paidakia-se-paidikoys-stathmoys-me-2-5-dis-posa.html