Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Για μια Ελλάδα νέα, υπερήφανη παλεύουν όλοι οι πωλητικοί.

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

roloipress10η Απριλίου του σωτηρίου έτους 2019. Δικηγόρος τις έχει ραντεβού με τον πελάτη του ώρα 08:00 στη ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού [Μετσόβου και Πατησίων γωνία, Αθήνα]. Συναντώνται ώρα 07:45 στην είσοδο του κτηρίου και ανεβαίνουν στον 3ο όροφο ώρα 07:55. Έξω από τη θύρα υπάρχει ένα χαρτί, όπου κάθε προσερχόμενος γράφει το όνομά του, ώστε να τηρείται μία προτεραιότητα. Η οργάνωση πάνω απ’ όλα.

07:59 ανοίγουν την πόρτα και εισέρχονται. Ένας υπάλληλος σηκώνεται και τους ζητεί να βγουν έξω. «Μα είναι 08:00», διαμαρτύρονται. «Είναι οκτώ παρά ένα» παρατηρεί ο υπάλληλος. Βγαίνουν και σε μερικά δευτερόλεπτα ξαναμπαίνουν. 08:00 ακριβώς.

Την 26.05.2019 έχουν να διαλέξουν μεταξύ Τζαβέλλα, Κούλογλου, Διαμαντοπούλου, Κούνεβα, Καιρίδη, Κόκκαλη, Δανέλλη, Παπαδημούλη, Λάμπρου, Κουντουρά κ.λπ. κ.λπ. Και θα θυμούνται, ότι μετά από 17 ώρες διαπραγματεύσεων ο πρωθυπουργός μας είχε υποσχεθεί ότι θα αποκομματικοποιήσει το Δημόσιο. Αλλά δεν διέσχισε ποτέ το μυαλό του [Αχτσιόγλειος διάλεκτος] το ενδεχόμενο, να πρέπει να αγοράσει ψηφαλάκια με τίμημα τον διορισμό, όπως θα έκανε κάθε γνήσιος αριστερός. Με τα λεφτά των άλλων. Για να σβήσει όσα υποσχέθηκε, ότι θα έκανε και δεν έκανε. Για να ξεχαστούν οι προτιμήσεις του στις μειονότητες που ζουν κι’ αυτές με τα λεφτά της πλειονότητας.

Το μεσημέρι συνειδητοποίησαν οι δύο νομοταγείς πολίτες, ότι το επιτόκιο επιβάρυνσης των χρεών του Δημοσίου προς το Δημόσιο μειώνεται. Μόνον έτσι μπορεί ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός να βρει λεφτά για διορισμούς ανθρώπων που θα είναι νομοταγείς και θα απαιτούν από τους πολίτες να είναι συνεπείς και να μη μπαίνουν στα γραφεία των διορισμένων ένα λεπτό πριν από την ώρα που γράφει ένα κωλόχαρτο έξω από τα γραφεία τους.

Τί σημασία έχει που 3 γιαγιάδες σύρονται στα δικαστήρια, επειδή πουλούσαν τερλίκια ή βρούβες χωρίς ΑΦΜ, χωρίς έναρξη ασκήσεως επιτηδεύματος, χωρίς τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων, χωρίς ταμειακή μηχανή. Ο νόμος είναι νόμος. Αρκεί να μην είσαι κολλητός της εξουσίας.

Ακόμη και Μαφία των λαϊκών αποκτήσαμε.
http://makpress.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

Κι’ όσο για τη Μακεδονία, ποιός τη χέζει; Και το Αιγαίο και το Καστελλόριζο και και ..  Σιγά μην ασχοληθούμε με την προδοσία των Πρεσπών. Αρκεί να πέφτουν τα κατοστάρικα και τα ψωροεπιδόματα από κοντά με τα μερίσματα της ελεημοσύνης των πονόψυχων αριστερών της πλάκας που ανεμίζουν πια την πράσινη αριστερή σημαία.

Κατά τα λοιπά οι πωλητικές φοιτητικές παρατάξεις πλακώθηκαν στις εκλογές τους συνεχίζοντας την παράδοση, ενώ ο ΟΟΣΑ διαπιστώνει ότι η ελληνική μεσαία τάξη έχει κυριολεκτικά συνθλιβεί.