Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Επί μεζέων Παπαχριστόπουλου ολόκληρο το ΝΑΤΟ κρεμάμενο.

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

natoΕίναι θέμα χαρακτήρος τα πάντα. Είναι θέμα αγωγής και παιδείας, όπως γράφω μονότονα και κουραστικά. Ο κ. Παπαχριστόπουλος περιφέρει την έδρα του για να εξυπηρετήσει και το ΝΑΤΟ παρακαλώ. Ως ευγενής άνθρωπος που είναι δέχθηκε την παράκληση του Προέδρου της Βουλής να μην παραιτηθεί, ώστε να ψηφίσει και το πρωτόκολο εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Ξέρετε, αυτό το συνδικάτο που είναι ίδιο με την ΕΕ, πρώην ΕΟΚ. Και θα ψηφίσει το πρωτόκολο μαζί με τον σκουλαρικάτο κ. Κυρίτση, ο οποίος  δήλωνε τον Μάιο του 2016:  

«Η αποψινή ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή στη ζωή μου από τότε που κατουρήθηκα στο σχολικό στην τρίτη δημοτικού. Οι πρώτες λέξεις που είπα ως βουλευτής ήταν ένα ΝΑΙ σε κάτι που δεν πιστεύω, ψήφισα μνημόνιο, αισθάνομαι άρρωστος. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση μας έριχνε χημικά στη νεολαία μας. Το έκανα με το σκληρό πολιτικό σκεπτικό ότι η πτώση της κυβέρνησης θα είναι η νίκη του Σόιμπλε και των εδώ μνημονιακών και χαντάκωμα της αριστεράς εδώ και στην Ευρώπη ως αξιόπιστης εναλλακτικής».

Κοίτα ρε που το κατούρημα είναι τόσο καταλυτικό στην ελληνική πωλητική σκηνή.

Μαζί του θα ψηφίσει και ο κ. Θεόδωρος Δρίτσας που θα απελευθέρωνε τη Γάζα και θα ανεγνώριζε την Παλαιστίνη.  

Κι’ από κοντά σύσσωμοι όλοι οι αντιστασιακοί της χούντας που βασανίσθηκαν, υπέφεραν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν για την αντιστασιακή τους δράση κατά της ξενοκίνητης χούντας των συνταγματαρχών που εξυπηρετούσε νατοϊκά συμφέροντα. Στοιχεία που κοσμούν το βιογραφικό τους υπερηφάνως.

Πιο λακές πεθαίνεις ρε φούστη μου! Για μια καρέκλα. Για μία βολευτική αποζημίωση, την οποία με δέος αναλογίζονται ότι θα αποχαιρετήσουν οσονούπω επιστρέφοντας στα καφενεία και στις ταβέρνες, για να χαράξουν τη νέα σοσιαλιστική πορεία ενάντια στα αμερικανικά και γερμανικά  συμφέροντα και στην πλουτοκρατία που πίνουν το αίμα του λαού. Αυτοί που αποστράτευσαν προχθές τον υποστράτηγο της Πυροσβεστικής Ιωάννη Ράμφο, ο οποίος έχει πει και καταθέσει αρμοδίως για την τραγωδία στο Μάτι:

«Στις 8 προχωράει προς εμένα ένας άνθρωπος καμένος, ο οποίος κατέρρευσε μπροστά στο βενζινάδικο. Στις  11 στα στενά είδα περίπου 7-8 νεκρούς. Όλα τα άτομα που είδα ήταν έξω από τα αυτοκίνητα, πλησίον οχημάτων, μεταξύ τους και παιδιά». Στις 23:15 διαβιβάζει: «…αναφέρω ότι έχει τελειώσει το φαινόμενο και απλά μαζεύουμε νεκρούς». Κι’ όμως ο Αλαίκσοις και οι άλλοι δεν ήξεραν τίποτε, όταν έπαιζαν μετά από λίγο το έργο «Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο». Αυτό το ήθος της αριστεράς μας έφαγε. Συνώνυμο της  ΑΛΗΤΕΙΑΣ και της ΜΑΦΙΑΣ. Δικαιολογούν απολύτως τη δεξιά ορολογία του εμφυλίου περί «συμμοριτοπολέμου».