Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η διαχρονικότητα των καθαρμάτων.

kouvelis.fantarosΈνα κάθαρμα είναι και θα παραμείνει κάθαρμα για πάντα. Δεν θα σταματήσει να είναι κάθαρμα επειδή θα περάσουν τα χρόνια ή επειδή θ' αλλάξει πλευρά. Επίσης τα καθάρματα δεν έχουν ιδεολογία. Είναι απλώς καθάρματα.

Ορισμός: κάθαρμα (το): αυτό που αποβάλλεται όταν καθαρίζουμε κάτι, το σκουπίδι. Μεταφορικά ο ελεεινός και τρισάθλιος άνθρωπος, ο ανήθικος.

Επικαιρότητα: ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας μιλώντας στην γιάφκα της ΕΡΤ είπε πως αντιλαμβάνεται τον πόνο που έχει προκληθεί από τον θάνατο 92 (ως τώρα) ανθρώπων στην τραγωδία των πυρκαγιών, αλλά στις 20 Αυγούστου βγαίνουμε απ' τα μνημόνια.

Επίσης είπε πως  η ΝΔ θα εισπράξει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει με τον αντιπολιτευτικό της λόγο. Και αναρωτήθηκε: "Δεν αισθάνεται η Νέα Δημοκρατία την ανάγκη να μας πει τόσα χρόνια γιατί κυριάρχησε η αναρχία και οι λογικές του πελατειακού κράτους;"

Ερωτήσεις: Προς τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας: για την απορία σου γιατί δεν ρώταγες, ω γυρολόγε τυχοδιώκτη, τον πρωθυπουργό σου όταν συγκυβερνούσες με ΝΔ και ΠαΣοΚ;  Προς όλους μας: πότε θα σταματήσουμε να ανεχόμαστε σκουπίδια κι ελεεινούς στην δημόσια ζωή αυτής της χώρας;

Συμπέρασμα: τέτοια και τέτοιοι, κι ακόμα χειρότεροι μας αξίζουν.

Καλές διακοπές!

Πηγή : http://mandatoforos.blogspot.com/2018/08/blog-post.html