Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ετοιμάζεται η μεγαλύτερη Boat & Fishing Show όλων των εποχών!

7 - 10 Μαρτίου 2024 (Πέμπτη - Κυριακή)

MEC Παιανίας

boatfishing2024Η ναυτική έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show 2024 υπόσχεται να είναι το μεγαλύτερο και πληρέστερο θαλασσινό event όλων των εποχών!

Η συμμετοχή επαγγελματιών και εταιριών αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση προχωρούν πυρετωδώς, με ναυπηγεία και εισαγωγείς να προγραμματίζουν την παρουσίαση νέων μοντέλων σκαφών, εξοπλισμού για θαλάσσια σπορ, και πολλά άλλα.

Η 9η Boat & Fishing Show θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, 7 – 10 Μαρτίου 2024, από Πέμπτη έως και Κυριακή, αποτελώντας τη μεγαλύτερη θαλασσινή έκθεση της χώρας μας καλύπτοντας σχεδόν όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας.

 

Νέα φουσκωτά και πολυεστερικά σκάφη, στις περισσότερο διαδεδομένες κατηγορίες, θα κάνουν για πρώτη φορά το ντεμπούτο τους στο Ελληνικό κοινό. Παράλληλα προγραμματίζουν να συμμετέχουν για πρώτη φορά μεγάλες επιχειρήσεις στο κλάδο των αξεσουάρ και ναυτιλιακών σκαφών, στην επαγγελματική και ερασιτεχνική αλιεία, στην ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση καθώς και στα θαλάσσια σπορ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, προγραμματίζονται ημερίδες και σεμινάρια που θα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες. Κορυφαίοι ψαράδες της Ελλάδας και επαγγελματίες του χώρου θα παρουσιάσουν σεμινάρια σχετικά με το ψάρεμα, την υποβρύχια αλιεία, τα ηλεκτρονικά, την αυτόνομη κατάδυση και το θαλάσσιο τουρισμό.

Με την αγάπη του κοινού και των επαγγελματιών, η Boat & Fishing Show επιδιώκει να οργανώσει τη μεγαλύτερη και μοναδική έκθεση στην Ελλάδα, που αφορά όλο τον κόσμο της θάλασσας και του τουρισμού, παραμένοντας αμιγώς θαλασσινή.