Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το νέο blog της Αλεξάνδρας Βασιλειάδη.

Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε η καλή φίλη Αλεξάνδρα Βασιλειάδη στο διαδίκτυο. Θέλοντας να δημοσιοποιήσει στοιχεία από την ζωή της, να μοιραστεί τις γνώσεις της με τους φίλους και αναγνώστες της και να προωθήσει διάφορα βιολογικά προϊόντα καθώς και χειροποίητα έργα ανθρώπων με μεράκι και δεξιότητες, άνοιξε χθες για πρώτη φορά τις πύλες του blog : http://axel-argo.gr/index.php

Εκτός από τα βιολογικά προϊόντα που προωθούνται μέσω του blog της Αλεξάνδρας, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συνταγές για χορτοφάγους. Έτσι μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες της ίδιας ή της... γιαγιάς της, και να φτιάξετε βουτήματα για το τσάϊ, τυρόμπαλλες, μελιτζανοσαλάτα, μους λεμόνι, κέϊκ πορτοκαλιού με λάδι, μπριάνι Αγραφιώτικο, σουφλέ αγκινάρας, τάρτα μήλου, ομελέτα με καλαμπόκι, παντζάρια με σάλτσα ροδιού κ.α.

Η Αλεξάνδρα διευκρινίζει ότι στη συγγραφή των ενοτήτων του blog της χρησιμοποιεί κεφαλαία γράμματα, επειδή έτσι έγραφαν οι αρχαίοι Έλληνες.

Μπορεί, όποιος το επιθυμεί, να επικοινωνήσει μαζί της στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εύχομαι σ' αυτήν και στους επισκέπτες της σελίδας της καλό και ασφαλές σερφάρισμα.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος