Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ενημερωτικό Δελτίο για την 11η Πανελλήνια Συνάντηση στη Λέρο.

Αγαπητοί φίλοι συνεχίζουμε με  ενημερωτικά δελτία που σκοπό έχουν να σας ενημερώνουν γύρω από την Πανελλήνια συνάντηση παρέχοντας σας πληροφορίες διάφορες.
Την ρυμούλκηση των σκαφών από και προς το καράβι και τις ράμπες ανέλκυσης - καθέλκυσης αναθέσαμε σε επαγγελματίες του είδους ώστε να αποφευχθούν προβλήματα έναντι μικρού σχετικά κόστους.

Το πακέτο περιλαμβάνει παραλαβή από το καράβι, παρκάρισμα σε ειδικό πάρκινγκ απέναντι από την ράμπα καθέλκυσης, ρίξιμο στη θάλασσα την άλλη μέρα το πρωί μια συγκεκριμένη ώρα και το αντίστροφο κατά την αναχώρηση σας από την Λέρο, κόστος 45,00 ευρώ.

Τα σκάφη που θα παραμείνουν σε παρκινγκ για οποιοδήποτε λόγο η τιμή θα είναι 5,00 ευρώ την ημέρα έως 10 ημέρες παραμονής και από δέκα ημέρες και πάνω θα γίνεται ειδική συμφωνία με τον παροχέα των υπηρεσιών αυτών. Το παραπάνω παρκινγκ διαθέτει τις προδιαγραφές ασφαλείας που απαιτούνται για την φύλαξη των σκαφών.
Πληροφορίες κάθε είδους και δήλωση ενδιαφέροντος εξυπηρέτησης στα τηλ. 2247024573 - Κοντογιωργάκης Κωνσταντίνος.
Η προσπάθεια μας επικεντρώνεται ώστε να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση η οποία ταυτόχρονα να παρέχει και την ανάλογη ασφάλεια.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
ΛΕΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΦΩΝ
ΑΛΙΝΤΑ  ΛΕΡΟΥ
Τ.Κ. 85400
Πληρ: ΜΑΡΔΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ τηλ.: 6974789293
ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ τηλ.: 6936851155
www.leriakos.gr