Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Δελτίο Τύπου του Λεριακού Ομίλου για την 11η Πανελλήνια Συγκέντρωση.

Η 11η Πανελλήνια συγκέντρωση προ των πυλών. Αγαπητοί φίλοι, ξεκινάμε σήμερα μια σειρά από ενημερωτικά δελτία που σκοπό έχουν να σας ενημερώνουν γύρω από την Πανελλήνια συνάντηση παρέχοντάς σας διάφορες πληροφορίες.

Η ναυτιλιακή εταιρία που μας συνδέει με τον Πειραιά, η "BLUE STAR", μας διέθεσε για τις μετακινήσεις όσων ταξιδέψουν στη Λέρο για την Πανελλήνια συνάντηση έκπτωση 50% στα εισιτήρια. Η έκπτωση αφορά εισιτήρια μελών των ομίλων σας, αυτοκινήτων και σκαφών για την περίοδο από 26/6/15 έως 17/7/15 για τη μετάβαση στη Λέρο και την επιστροφή στον Πειραιά.

Θα πρέπει ο κάθε Όμιλος να στείλει στο πρακτορείο Aegean travel στην Λέρο, μέχρι την 30/5/15, κατάσταση, ενυπόγραφη από τον Πρόεδρο, με τα μέλη που θα κάνουν χρήση της έκπτωσης σκαφών και οχημάτων αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, όνομα σκάφους και αριθμό ή αριθμό κυκλοφορίας, αν πρόκειται για .ΙΧ. αυτοκίνητο, και ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής  στο FAX  22470 23364 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Σας γνωρίζουμε ότι  θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις ημερομηνίες αποστολής των καταστάσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ.

Πληροφορίες για δρομολόγια και άλλες που αφορούν τα εισιτήρια κλπ στο τηλ 2247026000 AEGEAN TRAVEL

Παρακαλούμε όπως δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους μικρών σκαφών που δεν έχουν τη δυνατότητα, λόγω μεγέθους, να προβούν σε τόσο μεγάλο ταξίδι πλέοντας ή όπως αλλιώς τα Δ.Σ. κρίνετε. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Σας ευχαριστούμε.

ΛΕΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΦΩΝ
ΑΛΙΝΤΑ  ΛΕΡΟΥ
Τ.Κ. 85400
Πληρ: ΜΑΡΔΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ τηλ.: 6974789293
ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ τηλ.: 6936851155
http://www.leriakos.gr/

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ "Rib and Sea".

Στο διαδικτυακό αυτό περιοδικό η Πανελλήνια Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθει στη Λέρο θα αναφέρεται πάντοτε ως η 11η στη σειρά και όχι ως η 10η. Ας με συγχωρήσουν γι' αυτό οι φίλοι του ΛΕΡ.Ο.Σ. Ο λόγος πάντως είναι και προφανής και αυτονόητος.

Έχω εξηγήσει, κατά καιρούς, ότι η αρίθμηση των Πανελληνίων Συγκεντρώσεων παραποιήθηκε σκοπίμως με την απαράδεκτη, αυθαίρετη και αδικαιολόγητη απόφαση των κ.κ. Τάσου Πορτοκάλογλου, Γιάννη Τυράκη και Γιώργου Δραγάτη να διαγράψουν την 1η Πανελλήνια Συγκέντρωση, η οποία οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε στην Πάρο τον Ιούλιο του 2004 από τους συλλόγους "Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτών Σκαφών - Ναυτίλος" και "Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών" :

http://www.ribandsea.com/waves/313-qq-

http://www.ribandsea.com/memo/637-a

Το "Rib and Sea" και ο εκδότης του δεν συμμετέχουν, κατά κανόνα, στις Πανελλήνιες συγκεντρώσεις λόγω αυτής ακριβώς της σκόπιμης και κακόβουλης παραποίησης της ιστορίας του συλλόγου, του οποίου τυγχάνει να είναι ιδρυτής και επίτιμο μέλος. Ο μοναδικός λόγος για τον οποίον το διαδικτυακό αυτό περιοδικό θα δώσει (κατ' εξαίρεσιν) το "παρών" στην Πανελλήνια συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Λέρο τον Ιούλιο, είναι γιατί ο εκδότης του τρέφει απεριόριστη εκτίμηση για τον σύλλογο που την διοργανώνει και ιδιαιτέρως για τον Πρόεδρό του Τάσο Μαρδόγλου. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους το "Rib and Sea" είχε δώσει το "παρών" και στην 6η Πανελλήνια συγκέντρωση που διοργάνωσε στη Χίο ο "Όμιλος φουσκωτών σκαφών Χίου" (Γιώργος Μισετζής, Χρήστος Ξύδας).

Για λόγους δεοντολογίας η αντίθεσή μου με τη μαϊμού αρίθμηση εκδηλώνεται μόνο στον τίτλο αυτού του άρθρου και όχι στο κείμενο που έστειλε στο "Rib and Sea" ο Λεριακός όμιλος.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος