Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

WAV.gr με AI μουσικές εκτελέσεις - ακούστε τον AImilio!

Το WAV επεκτείνει το ρεπερτόριο του με μουσική που έχει δημιουργηθεί από συνθέτες - στιχουργούς, αλλά εκτελείται εξ ολοκλήρου από τεχνητή νοημοσύνη (AI), χωρίς την ανάγκη για μουσικούς, τραγουδιστές, ή παραγωγούς.

Εκτός τα 133 μουσικά κανάλια AI που έχουμε ήδη ενσωματώσει στο WAV, αυτή την περίοδο ο Όμιλός μας εκτελεί ένα πρωτοποριακό επενδυτικό πρόγραμμα, με την παραγωγή μουσικής, στην οποία η ηχογράφηση των φωνητικών πραγματοποιείται αποκλειστικά με τεχνητή νοημοσύνη.

Στα πλαίσια αυτά καλωσορίζουμε τον AImilio, τον πρώτο e-τραγουδιστή, πλήρως υποστηριζόμενο από τεχνητή νοημοσύνη, δίχως την παραμικρή συμμετοχή ανθρώπων στην εκτέλεση (και επομένως χωρίς συγγενικά δικαιώματα).

Το πρώτο μουσικό έργο, στο οποίο συμμετάσχει ο AImilios στα φωνητικά, είναι old style Hip Hop, ονομάζεται «Μουσική Ελευθερία» και μπορείτε να το ακούσετε δωρεάν στο SoundCloud και στο Youtube:

«Μουσική Ελευθερία» στο SoundCloud: https://soundcloud.com/aimilios-509137723/moysiki-eleytheria

«Μουσική Ελευθερία» στο Youtube: https://youtu.be/bY5SQKmiTM8

Η Τεχνολογία Πίσω Από Την AI Εκτέλεση

Η πρωτοποριακή αυτή διαδικασία συνδυάζει τη δημιουργικότητα του ανθρώπινου παράγοντα, με την ακρίβεια και την πολυμορφικότητα της τεχνητής νοημοσύνης. Μέσα από σύνθετους αλγορίθμους και μηχανική μάθηση, η AI είναι σε θέση να ερμηνεύει και να εκτελεί μουσικά έργα με τρόπο που μιμείται την ανθρώπινη εκτέλεση, αλλά χωρίς τις περιοριστικές δυνατότητες των εισπρακτικών φορέων και οντοτήτων.

Νομική Συμβατότητα και Δικαιώματα

Αυτή η μορφή μουσικής παραγωγής και εκτέλεσης είναι εντελώς νόμιμη και συμβατή με την υφιστάμενη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, αφού η AI εκτέλεση δεν υπόκειται στα δικαιώματα που αφορούν τους μουσικούς εκτελεστές ή τους παραγωγούς.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε μια ευρύτερη γκάμα μουσικής, χωρίς τις νομικές και οικονομικές προκλήσεις που θέτουν οι εισπρακτικοί οργανισμοί δικαιωμάτων.

Τι Σημαίνει Αυτό για Εσάς;

Μοναδικότητα: Απολαύστε μια πρωτόγνωρη μουσική εμπειρία με εκτελέσεις που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Ποικιλία: Εξερευνήστε εκτελέσεις από διάφορα μουσικά είδη και στυλ, όλα με την υπογραφή της τεχνητής νοημοσύνης στην εκτέλεση.

Προσβασιμότητα: Ακούστε παλιές και νέες συνθέσεις μας, με έναν εντελώς καινοτόμο τρόπο, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις ή περιορισμούς.

Είμαστε υπερήφανοι που πρωτοπορούμε σε αυτή τη μουσική επανάσταση και ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε μια ακόμη πιο πλούσια και διαφορετική μουσική εμπειρία. Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος αυτού του ταξιδιού και παραμένουμε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση.