Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πάνω από 500 κανάλια μουσικής χωρίς πνευματικά δικαιώματα από την wav.gr

Σήμερα τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η νέα προγραμματισμένη αναβάθμιση της πλατφόρμας μας, με την οποία μπορείτε να έχετε πάνω από 500 κανάλια μουσικής χωρίς δικαιώματα, σε μια ενιαία χαμηλή τιμή.

Πλέον, σε κάθε κανάλι υπάρχει η επιπλέον δυνατότητα πρόσβασης μέσω του λογισμικού αναπαραγωγής ήχου της επιλογής σας, όπως τα VLC, Winamp, Audacious, Media Player Classic και πολλά ακόμη, με τη χρήση αρχείων m3u. Με την αναβάθμιση αυτή, η πλατφόρμα μας γίνεται συμβατή με τα συστήματα SONOS, αλλά και με τους μίνι υπολογιστές Raspberry Pi.

Οι λίστες των αρχείων m3u είναι απόλυτα εξειδικευμένες για κάθε συνδρομητή μας και ανανεώνονται καθημερινά, σε όλα τα κανάλια του WAV. Το σημαντικό είναι ότι ακόμη και η χρήση των αρχείων m3u καταγράφεται (είτε είναι νέα, είτε τα έχετε κατεβάσει πριν από ημέρες) ώστε να μπορείτε να αποδείξετε ότι παίζατε τη μουσική μας.

Τέλος, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον web player, ο οποίος υποστηρίζει αυτόματες αλλαγές "crossfafe" ανάμεσα στα τραγούδια, με την υλοποίηση της χρήσης δικτύου παροχής περιεχομένου (CDN) για απόλυτη προσβασιμότητα.

Οι νέες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν από το προσωπικό της εταιρείας μας στην Ελλάδα και θα ενσωματωθούν στο σύνολο των δικτυακών τόπων του ομίλου RadioPro παγκοσμίως.

Το επόμενο βήμα, είναι η επέκταση της χρήσης m3u και στα εξειδικευμένα μουσικά κανάλια, που δημιουργούν οι χρήστες της πλατφόρμας WAV, και στα οποία μπορούν να προσθέσουν τα δικά τους διαφημιστικά μηνύματα.