Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αλλαγή έδρας της εταιρείας "Αφοι Κουκά".

Το γνωστό κατάστημα των "Αφών Κουκά", το οποίο στεγαζόταν εδώ και 34 χρόνια στο Παλαιό Φάληρο, μεταφέρεται στα τέλη Νοεμβρίου στην Ανάβυσσο – Λεωφ. Καραμανλή 23, σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, με περισσότερο χώρο και με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Ασφαλώς, στη νέα έδρα της εταιρείας ΚΟΥΚΑΣ θα βρείτε τη μεγάλη ποικιλλία σε φουσκωτά σκάφη ZODIAC, BOMBARD, AVON, PLANATECH, EVERGLADES , QUICKSILVER, WALKERBAY, VALLIANT, NEPTUNE, HONWAVE, εξωλέμβιες μηχανές MERCURY, MARINER, SUZUKI, HONDA, EVINRUDE, YAMAHA, TOHATSU, PARSUN και ναυτιλιακά είδη EVAL, MarinePool, Seamarks, που τους έχει καθιερώσει στο χώρο των φουσκωτών σκαφών εδώ και τρεις δεκαετίες. Επίσης, το αξιόπιστο SERVICE ΚΟΥΚΑΣ του φουσκωτού σκάφους και της εξωλέμβιας μηχανής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο site της εταιρείας ΚΟΥΚΑΣ http://www.koukas.gr/, να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να τηλεφωνήσετε στο 210-9424805.
Μία επίσκεψη στη νέα έδρα της εταιρείας ΚΟΥΚΑΣ στην Ανάβυσσο θα σας πείσει.