Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

What's new Mercury?

Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη. Πολύ δύσκολη. Διεθνής οικονομική κρίση, επιβάρυνση του περιβάλλοντος, απογείωση της τιμής των καυσίμων. Ποιος έχει διάθεση, κουράγιο και, κυρίως, γεμάτη τσέπη για να περιφέρεται πια στις θάλασσες με το ταχύπλοο σκάφος του; Ολοέν και λιγότεροι. Φαίνεται όμως πως κάτω από τις πολύ δύσκολες αυτές συγκυρίες το σχεδιαστικό τμήμα της Mercury κάτι ετοιμάζει...

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες λοιπόν, το σχεδιαστικό τμήμα και η ομάδα των τεχνικών της Mercury προσανατολίζονται προς μια νέα γενιά τετράχρονων εξωλέμβιων κινητήρων ψεκασμού (από τους 25 ίππους και άνω) οι οποίοι θα διαθέτουν καταλύτη, μάλιστα καλά ακούσατε, καταλύτη, όπως ακριβώς οι έσω έξω κινητήρες που διατίθενται στην αγορά από την 1η Ιανουαρίου του 2010, και μια σειρά ακόμη καινοτομίες, όπως π.χ. σύστημα διευθύνσεως με joy stick! Είναι προφανές ότι, εκτός όλων των άλλων πλεονεκτημάτων, οι νέοι κινητήρες της Mercury θα καταναλώνουν λιγότερα καύσιμα, κάτι το οποίο είναι, άλλωστε, και το κυρίως ζητούμενο.

Η νέα γενιά εξωλέμβιων κινητήρων, για την ολοκλήρωση των οποίων η Mercury θα επενδύσει αρκετά εκατομμύρια δολλάρια, θα βγει στην παραγωγή μόλις η Αμερικανική νομοθεσία εναρμονιστεί με τη νέα τεχνολογία και επιτρέψει την χρήση καταλύτη στους κινητήρες αυτούς.