Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τέως "επαναστάτης αριστερός", νυν κωλοτούμπας!

tsipras.rokasΣε όσους έχουν δημιουργηθεί ερωτηματικά για το ποιος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και πώς αναρριχήθηκε στην εξουσία και έγινε πρωθυπουργός της χώρας, ιδού δύο από τις χαρακτηριστικές εμφανίσεις του στην ΕΡΤ και στον ΣΚΑΙ από την εποχή που ήταν ακόμη μαθητής Λυκείου και φοιτητής του Πολυτεχνείου αντιστοίχως.

Ακούστε τις απόψεις του νεαρού τότε Αλέξη περί εκλογών, δημοκρατίας, αξιοκρατίας, αλλαγής του σάπιου πολιτικού συστήματος και κάνετε σύγκριση με τις σημερινές αρλούμπες και κωλοτούμπες του.

tsipras.mathitisjpgΔιαβάστε επίσης τι έγραφε εφημερίδα της εποχής όταν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μαθητής και συνελήφθη από τους αστυνομικούς με μια σακκούλα γεμάτη γκαζάκια και βόμβες μολότωφ. Όταν τον οδήγησαν στην Κρατική Ασφάλεια για δακτυλοσκόπηση, άρχισε καταιγισμός τηλεφωνημάτων από τον μεγαλοεργολάβο της χούντας Παύλο Τσίπρα, πατέρα του νεαρού Αλέξη, ο οποίος είχε μεγάλα μέσα τότε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αποτέλεσμα; Ο νεαρός αφέθη ελεύθερος γιατί ήταν... παιδί και, ως γνωστόν, τα παιδιά κάνουν λάθη!  

Τίποτε δεν είναι τυχαίο, τελικώς, ως προς την προτίμηση των μέσων μαζικής εξαπάτησης, του δικαστικού κυκλώματος που εξυπηρετεί τους πολιτικούς εργοδότες του, αλλά και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., σε άτομα που κάποια κέντρα αποφάσεων κρίνουν πως ικανοποιούν τις "προδιαγραφές" των χορηγών τους και πρέπει να προωθηθούν...