Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Βαλάντης Λιόγλου. Κάνει τα τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα να χορεύουν!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

valantisΕξεπλάγην βλέποντας το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι να χορεύει μπροστά στον 26χρονο Βαλάντη Λιόγλου στην όμορφη και πρωτότυπη χθεσινή εκδήλωση της "Ἑλληνικής Αθλητικής Αεροπορίας" στο Κάστρο Βοιωτίας με το όνομα "ιπτάμενες σακαράκες".

valantis3Έκλεψε την παράσταση ο Βαλάντης και πώς να μη γίνει αυτό αφού το ηλεκτροκίνητο τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι υπάκουε στα προστάγματά του, περιστρεφόμενο γύρω από τον άξονά του, πετώντας ανάποδα και κάθετα, χορεύοντας στον αέρα, πλησιάζοντας σε απόσταση 10 εκατοστών του μέτρου από το πρόσωπό του και προσγειούμενο τελικώς στην παλάμη του!

valantis2Πολλές οι ιπτάμενες σκαράκες που έδωσαν το "παρών" στην χθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση της "Ελληνικής Αθλητικής Αεροπορίας". Η μπαλλαρίνα όμως του Βαλάντη έδωσε ρέστα με τον εκπληκτικό χορό της, αποσπώντας τον θαυμασμό και το χειροκρότητα χειριστών και θεατών.

Δείτε τώρα τον απίστευτο χορό του τηλεκατευθυνόμενου και τον εκπληκτικό χειριστή του Βαλάντη Λιόγλου να μου λέει πότε ξεκίνησε αυτό το χόμπυ, πώς έφθασε ως εδώ και ποια είναι τα σχέδιά του για το μέλλον.