Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Δεν έχουμε καμία αμφοβολία. Ξέρουμε τι ακριβώς θέλουν όλα τα κόμματα για το όνομα της Μακεδονίας.

Του Σταύρου Καλεντερίδη.

stavros.kalenteridisΗ πολιτική ομοψυχία και ομοφωνία των κομμάτων της βουλής για το Σκοπιανό ξεκαθαρίζει το τοπίο στη χώρα.

Πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας δρα με σύμπνοια κατά των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών της.

Διαπραγματεύονται για εμάς αλλά εναντίον μας. Η ίδια η Βουλή αποκαλύπτεται ως ένα σώμα, μια εξουσία, ένα κτίριο, που λειτουργεί με γνώμονα το κακό της χώρας και το καλό των αντιπάλων της. Τώρα αυτό γίνεται ανοιχτά, επίσημα και με θράσος. Συγκεκριμένα:

ΣΥΡΙΖΑ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.

ΝΔ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.

ΧΑ: εγκληματικό εργαλείο που χρησιμοποεί το πολιτικό σύστημα για να "κάψει" την ελεύθερη και ακομμάτιστη έκφραση των πολιτών και να συνδεθεί η υπεράσπιση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας (δηλαδή τα αυτονόητα), με την ακροδεξιά και τη βία.

ΠΑΣΟΚ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.

ΚΚΕ: "παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις και θα τοποθετηθεί με κριτήριο τα λαϊκά συμφέροντα και την κοινή πάλη των λαών της περιοχής, σε σύγκρουση με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς".

ΠΟΤΑΜΙ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.

ΑΝΕΛ: κάνει ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει στην εξουσία. Στην αρχή ήταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας με τη λέξη Μακεδονία, αλλά μόλις εξασφαλίστηκε η στήριξη του Ποταμιού, γύρισε σε "πατριωτικά τεχνάσματα" για τη διατήρηση της εκλογικής του βάσης.

ΕΚ: αν και τώρα υποστηρίζει τα αυτονόητα για την μη χρήση του ονόματος, αυτό συμβαίνει καθαρά για λόγους πολιτικής επιβίωσης. Η πραγματική άποψη του ηγέτη του εν λόγω προσωποκεντρικού κόμματος (όπως την έχει εκφράσει και ο ίδιος στο παρελθόν) είναι για σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία, μιας και αυτή είναι "η μόνη ρεαλιστική λύση".

Είναι σαφές ότι από τη μια βρισκόμαστε εμείς οι πολίτες και απέναντι και εναντίον μας, το πολιτικό σύστημα.

Το πολιτικό σύστημα πρέπει να καταστραφεί για να ανασυσταθεί.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

1. Κλείσανε τα μοναδικά κρατικά διόδια στα Μάλγαρα, με εντολή απο το υπουργείο συγκοινωνιών, για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.

2. Σχεδόν 200 λεωφορεία από στερεά Ελλάδα, και όχι μόνο, τα κρατήσανε στο Καλοχώρι (Καλοχώρι έως Λευκός Πύργος 10χλμ !) και από εκεί τους άφησαν να έρθουν με τα πόδια μέχρι στο συλλαλητήριο (μιλέμε για ανθρώπους κάθε ηλικίας. Ηλικιωμένοι, νέοι, οικογενειάρχες, μικροί, μεγάλοι, ΑμΕΑ.)

3. Διαπιστώσαμε με λύπη όσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγέλο αγώνα ότι πέσανε τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας. Δεν λειτουργούσε κανένα δίκτυο.

4. Δεν λειτουργούσε σχεδόν καθόλου κάποιος πάροχος δεδομένων στα κινητά του κόσμου, προφανώς για να μην γίνονται κοινοποιήσειςκαι αναρτήσεις! Τα κανάλια, κυρίως τα κρατικά που τα πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες, δεν δείξανε ούτε ένα πλάνο!

Πόσο εσωτερικό ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ από το "Ελληνικό" κράτος; Ντροπή σε όλους εκεί που δίνουν αυτές τις εντολές!

Ερτ1: Το αλάτι της Γης.

Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ.

Ερτ3: Ποδοσφαιρικός αγώνας.

Mega: Κατά λάθος μπαμπάς.

Αντ1: Θα βρεις τον δάσκαλό σου.

Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια.

Star: Traction.

Σκάι: 9 μήνες.

Την ίδια ώρα που η Θεσσαλονίκη βουλιάζει με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική!

Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης; Πόσο φίμωτρο πια από τα "ελληνικά" κανάλια!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τον λαό δεν θα τον φιμώσετε ποτέ!

Υ.Γ. Η κοινοποίηση δεν είναι ποινικό αδίκημα. Ραντεβού στις 4 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα.