Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Με τι ασχολείστε κύριε διευθυντά; Μα καλά, Αρειανός είστε;

Αγαπητέ κύριε Διευθυντά.

Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό από εσάς! Με ποιο δικαίωμα, κύριε, εν μέσω καθολικού μουντιαλισμού, με ορθόδοξο καύσωνα, και εν όψη θερινών διακοπών, διαταράσσετε την ραστώνη  επιτρόπων, πανελιστών, παρατρεχάμενων, μεταφραστών και λοιπών (συναδέλφων σας, δυστυχώς, και να τους χαίρεστε) γονατογραφίσκων;

Καλά Αρειανός. Αλλά τόσο άμπαλος;

Ποιος Καλογεράκης, ποιο υδρογόνο από την ατμόσφαιρα και πράσινα άλογα, κύριε;

Που ζείτε;

Αντί να ευδοκιμήσετε εντός  πρακτορείου προ-πο και να δείξετε αρωγή με τα ευρόπουλά σας στον κουβά των μεγαλο-στοιχηματατζήδων, ή να ασχολείσθε, έστω, με την ανάδρομη ορθοδρόμηση της πορείας του Ερμή προς το ζώδιο του ζυγού, κατά την επικρατούσα τηλεοπτική αστρολογία,  εσείς ασχολείσθε με τόσο ποταπά και ανούσια πράγματα, όπως η δωρεάν προς όλους ενέργεια;

Συνέλθετε κύριε. Μην αφήνετε τον γάμο της ευρωπαϊκής, σαλονάτης και αφ' υψηλού νοοτροπίας, με την βλαχομπαρόκ τοπική τσαρουχοειδή  κονόμα και πιλαλάτε να διαλαλήσετε στην οικουμένη, το άρμεγμα σε υδρογονοπουρνάρια που παράγουν καύσιμο.

Ελάτε στα συγκαλά σας, επιτέλους, και μην παίζετε κλασσική μουσική στα βολεμένα γουρούνια της κομισιόν, διότι αφ' ενός χάνετε τον καιρό σας, αφ' ετέρου, ενοχλείτε τα ζώα.  

Ενοχλημένος τα μάλα από την ατέρμονη επιμονή σας στην μη μετατροπή των αυτονόητων σε ζητούμενα.

Ο παράξενος και διαστροφικός σας αναγνώστης.

Υγ.  Δεν σας είπα δια ζώσης ότι θα έπρεπε να σας γ@μήσει η Δαμανάκη εάν εψεύδεστω. Να σας συλλάβει έπρεπε, σας είπα, για εξαπάτηση επιτρόπου.

Είμαι διαστροφικός κύριε, αλλά όχι μέχρι του σημείου να σας φανταστώ συνουσιαζόμενο με την Δαμανάκη. Αυτή η φαντασία, απαιτεί Πρύτανη της παρεκκλίνουσας φαντασίας και Θεϊκή βία.

Μπλιάχχχ. Εμετός μου έρχεται. Όπως όταν ακούω τον Βενιζέλο, η βλέπω τον Πάγκαλο.